Nyheter

Här hittar du våra nyheter från de senaste 60 dagarna. Gå till nyhetsarkivet om du vill söka bland alla tidigare nyheter.

Riksdagsseminarium ”Så kan södra Sverige knytas samman och stärkas!”

26 april 2017

Sydsveriges utveckling är viktig för hela Sverige. Regionerna har därför enats om prioriteringar i infrastrukturen. Under ett riksdagsseminarium den 27 april presenteras de infrastrukturinsatser i Söd...

Regionfullmäktige den 26 april

25 april 2017

Region Kronoberg direktsänder varje regionfullmäktige i TV och radio. Dagen efter direktsändningen kan du se en repris av mötet.

Utmärkelse till engagerad handledare inom vård och omsorg

20 april 2017

Undersköterskan Jennie Skjöldebrand, som arbetar på Åbrinkens äldreboende i Lagan, har tilldelats utmärkelsen årets handledare inom vård och omsorg i Kronoberg.

Europaforum 2017

13 april 2017

Välkomna till Europaforum Småland Blekinge Halland 12 maj 2017 - Gränsöverskridande samverkan i ett föränderligt Europa