Nyheter

Här hittar du våra nyheter från de senaste 60 dagarna. Gå till nyhetsarkivet om du vill söka bland alla tidigare nyheter.

Felaktig styrka på läkemedel gav biverkan

28 juni 2016

Region Kronoberg har gjort en Lex Maria anmälan angående en händelse där en patient fick ett recept på en 10 gånger för hög dos läkemedel på ett av länets sjukhus.

Ansök om bidrag för hiv/STI-prevention

27 juni 2016

Offentliga eller ideella organisationer som jobbar med hiv- eller STI- prevention kan nu ansöka om bidrag för 2017. Ansökan ska lämnas in till oss senast den 16 september.

Sommarkurser på Grimslövs Folkhögskola

27 juni 2016

Under veckorna 26 och 27 genomförs tio sommarkurser på Region Kronobergs folkhögskola i Grimslöv. I år är intresset stort för kurserna Trädgårdstema med svetsning och smide, Akrylmåleri, Alla kan sjun...

Regionfullmäktige den 21 och 22 juni

23 juni 2016

Region Kronoberg direktsänder varje regionfullmäktige i TV och radio. Dagen efter direktsändningen kan du se en repris av mötet.