Aktuella kurser

Här hittar du information och program till de aktuella kurserna. Du anmäler dig genom att klicka på länken till anmälan som finns under varje kurs.

maj 03

INSTÄLLD - Kunskapsresa till Libanon

Plats: Beirut, Libanon

– om flyktingströmmar, kvotuttagningar, etniska och religiösa minoriteter, politisk utveckling i regionen m.m

maj 29

Vårforum 2020

Plats: Hotell Rådmannen, Alvesta

Välkommen till Region Kronobergs Vårforum, ett årligt möte med fokus på den regionala utvecklingsstrategin Gröna Kronoberg 2025.

sep 27

Kunskapsresa till Jordanien

Plats: Amman, Jordanien

Om flyktingströmmar, etniska och religiösa minoriteter, politisk utveckling i regionen samt kvotflyktingar och familjeanknytningar till Sverige och återvändande till Syrien och Irak.

nov 16

Mötesplats Migration och Etablering

Tid: 08:00 - 17 nov 16:20

Plats: Hotel Tylösand, Halmstad