Inspirationsdag med Anders Hansen och Niklas Delmar

dec 17

Plats: Växjö Konserthus

Välkommen till en halvdags inspirationsföreläsning med Anders Hansen, överläkare i psykiatri och Niklas Delmar som arbetar med engagemangs- och ledarskapsfrågor.

Träna för din hjärna - föreläsningen "Hjärnstark",
Anders Hansen

Den moderna hjärnforskningen visar att motion och träning får fullständigt ofattbara effekter på hjärnan, det organ som påverkas allra mest av att vi rör på oss. Anders Hansen är överläkare i psykiatri och har fått stort genomslag om sina teorier baserade på den senaste forskningen om hur träning direkt påverkar hjärnans funktioner och vår hälsa.

Engagemang - det hållbara medlet för att nå målen, Niklas Delmar

Niklas Delmar ger en rad insikter kring kraften i ett starkt medarbetarengagemang. Arbetspsykologiforskning visar att engagemang korrelerar starkt både med individens eget välbefinnande och prestation samt med organisationens lönsamhet. Niklas brinner för att engagera och motivera medarbetare och han har arbetat med detta under längre tid och i olika roller.

Kostnad

Avgift för anställda inom Region Kronoberg 350 kronor per deltagare, övriga 750 kronor per deltagare. Moms tillkommer.

Program, pdf, öppnas i nytt fönster

Anmälan för anställda i Region Kronoberg, öppnas i nytt fönster

Anmälan för övriga, öppnas i nytt fönster

Senast uppdaterad: 10 oktober 2019