Kommunikationsdagarna 2019

Den 22-23 augusti genomfördes kommunikationsdagarna 2019 i Kronoberg, en mötesplats för kommunikatörer som jobbar i Sveriges regioner. Fokus under dagarna låg på inspiration och erfarenhetsutbyte mellan oss som jobbar med liknande frågor men sällan har möjlighet att träffas.

Under kommunikationsdagarna blandades små och stora föreläsningar, seminarier och informella mötesplatser. Deltagarna fickr lyssna, diskutera och tycka till kring övergripande kommunikationsforskning, normkreativitet och praktiska exempel från kollegor i andra regioner. Allt i hjärtat av Småland.

 

Kristina Wicksell: Så kan din organisation kommunicera normkreativt

Kommunikatör och föreläsare på Make Equal

Make Equal är lösningsfokuserade jämlikhetskonsulter som arbetar med metoder och verktyg för praktiskt jämlikhetsarbete. De flyttar fokus från problem till lösningar och resultat och har vunnit många...

Charlotte Simonsson: Den kommunikativa organisationen - resultat och insikter från ett flerårigt forskningsprojekt

Universitetslektor i strategisk kommunikation, Lunds universitet

Charlotte har tillsammans med kollegor vid Lunds universitet genomfört ett av de största forskningsprojekten i världen som handlar om kommunikationens betydelse för framgångsrika organisationer.

Andreas Carlsson: Från idé till succé

Musikproducent och grundare av skolan AMB i Tingsryd

Andreas Carlsson älskar att inspirera och hans erfarenheter från musikens värld går att applicera även i arbetslivet. Till exempel ska en poplåt förenkla ett budskap på tre minuter. Det kan man dra ny...

Hanna Brogren: Behövs det så många kommunikatörer...?

Generalsekreterare och VD i Sveriges Kommunikatörer

Hanna kommer att tala om hur vår roll som kommunikatörer blir allt viktigare i den stora omvandling som pågår på våra arbetsplatser och i samhället i stort.

Kontakt

Kurs och konferens

Svarar på frågor om din anmälan

  • E-post: Det här är en e-postadress

Kommunikationsavdelningen

Svarar på frågor om konferensen

  • E-post: Det här är en e-postadress

Senast uppdaterad: 23 september 2019