Bilden saknar en alternativtext.

Erbjudande till dig som vill bli röntgensjuksköterska

Röntgensjuksköterska är ett framtidsyrke för dig som vill arbeta både med teknik och människor. Inom de närmaste åren kommer många att gå i pension och vi ser ett stort behov av nya medarbetare! Med en examen som röntgensjuksköterska har du mycket goda utsikter att få jobb!

Plugga i Lund – fast hemma

Just nu har vi ett bra erbjudande till dig som vill bli röntgensjuksköterska! Du kan välja att läsa utbildningen till röntgensjuksköterska på Lunds universitet men ändå bo kvar i Kronoberg! En grupp med fem studenter per år kommer att utgå från Växjö genom Lunds universitet. Cirka två gånger i veckan kommer du att ha föreläsningar i Lund. All praktik kommer du att kunna göra hos oss på röntgen i Växjö och Ljungby.

Gratis resor och kurslitteratur

Som en extra förmån kommer vi att stå för dina resekostnader från din hemort till Lund och vi kommer också att betala all din kurslitteratur!

Egen mentor och utvecklingsprogram

För att stötta dig under din studietid och ge dig en god inblick i yrket kommer du att få en egen mentor från oss som följer dig under hela din studietid.

Om du sedan anställs hos oss kommer du att erbjudas ett unikt tvåårigt utvecklingsprogram med fortsatt mentorskap. Allt för att du ska känna dig trygg och säker i din nya yrkesroll!

Intresserad? Hör av dig!

Vi vill att du som är intresserad av vårt erbjudande kontaktar oss för ett personligt möte. Du ansöker sedan till utbildningen före den 15 april, via antagningen.se som vanligt. För de som sedan blir antagna till röntgensjuksköterskeprogrammet kommer vi att tillämpa intervju för urval av de fem personer som kommer att få ta del av vårt erbjudande. Intervjuerna planeras att genomföras i augusti.

Kontakt

Kom gärna på studiebesök så berättar vi mer om vår verksamhet och hur det är att arbeta som röntgensjuksköterska! Kontakta, Edit Mako, avdelningschef på telefon 0470-58 71 78 eller via epost.

 

Senast uppdaterad: 3 februari 2017