Hej sjuksköterska!

Välkommen till oss i Region Kronoberg – du får 190 000... nya vänner – kronobergarna! (Och dessutom 5 700 nya arbetskamrater!)

Våra medarbetare brukar berätta att det som är speciellt med oss är att man möter bekanta ansikten i korridorer och i personalmatsalar, har möjlighet att påverka och en känsla av att bli sedd. Samtidigt får man chansen att göra karriär, prova nya arbetsuppgifter eller forska. Vårt mål är att våra medarbetare ska trivas, få möjlighet att växa i sin yrkesroll – och kunna påverka sin arbetsvardag!

Sök jobb som sjuksköterska i Region Kronoberg, öppnas i nytt fönster

Unikt erbjudande för dig som är nyutexaminerad

Vi kan erbjuda dig något unikt: ett tvåårigt kliniskt utvecklingsprogram för nya sjuksköterskor! Det innebär att du under dina första två år hos oss får 5 procent av din arbetstid avsatt för att lära dig mer om ditt yrke.

Under det första året innebär det introduktionsdagar, seminarier och kontakt med en mentor. År två fördjupas programmet med seminarier, yrkesreflektion och hospitering/studiebesök.

Dessutom erbjuder vi alla sjuksköterskor:

  • tillsvidareanställning
  • arbetsplatsnära introduktion
  • arbetstidsförkortning vid rotationstjänstgöring
  • möjlighet till betald vidareutbildning för dig som vill bli specialistsjuksköterska.
  • medflyttarservice MEDAK.

Ring gärna oss om du vill bolla lite tankar och funderingar om framtida jobbmöjligheter. Vad är just du intresserad av? Hör av dig till
Therese Sjölin, HR/rekryteringsspecialist, se kontaktuppgifter nedan.

Region Kronoberg är en av de största arbetsgivarna i Kronobergs län. Hos oss jobbar ungefär 5 700 personer inom drygt 50 olika yrken: läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, kuratorer, projektledare, sjukgymnaster, skötare, ingenjörer, biomedicinska analytiker, samordnare, ekonomer, psykologer, logopeder och många, många andra.

Vi är en av landets minsta regioner/landsting, men är det gäller resultat och kvalitet ligger vi ofta bland de främsta i nationella jämförelser.

Vill du veta mer om hur det är att jobba som sjuksköterska hos oss? Läs om Emma och Lina:

Emma, intensivvårdssjuksköterska

Lina, sjuksköterska och en av våra ambassadörer

Vi har även specifika sjukskötersketjänster som du finner under lediga jobb.

Kontakt

Therése Sjölin

  • E-post: Det här är en e-postadress
  • Telefon: 0470-58 25 50

Senast uppdaterad: 11 januari 2017