Bilden saknar en alternativtext.

Hej sjuksköterska!

Välkommen till oss i Region Kronoberg! Du får 200 000 nya vänner: kronobergarna! (Och dessutom 6 000 nya arbetskamrater!)

Våra medarbetare brukar berätta att det som är speciellt med oss är att man möter bekanta ansikten i korridorer och i personalmatsalar, har möjlighet att påverka och en känsla av att bli sedd. Samtidigt får man chansen att göra karriär, prova nya arbetsuppgifter eller forska. Vårt mål är att våra medarbetare ska trivas, få möjlighet att växa i sin yrkesroll – och kunna påverka sin arbetsvardag!

Sök jobb som sjuksköterska i Region Kronoberg, öppnas i nytt fönster

Unikt erbjudande för dig som är nyutexaminerad

Vi kan erbjuda dig något unikt: ett tvåårigt kliniskt utvecklingsprogram för nya sjuksköterskor! Programmet innebär att du under dina första två år som sjuksköterska hos oss får tid avsatt för att lära dig mer inom ditt yrke.

Syftet med programmet är att underlätta övergången från utbildning till arbetsliv. Vi vill ge dig en bra och trygg start i din nya profession som sjuksköterska.

Det kliniska utvecklingsprogrammet innehåller tre huvudområden:

  • Om sjuksköterskeprofessionen och att leda omvårdnadsarbete
  • Färdighets- och scenarioträning på kliniskt träningscentum, KTC
  • Kvalitet och patientsäkerhet

Dessutom erbjuder vi alla sjuksköterskor:

  • tillsvidareanställning
  • arbetsplatsnära introduktion
  • arbetstidsförkortning vid rotationstjänstgöring
  • möjlighet till betald vidareutbildning för dig som vill bli specialistsjuksköterska

Läs mer om utbildningstjänster

Hör gärna av dig till oss om du vill bolla lite tankar och funderingar om framtida jobbmöjligheter! Vad är just du intresserad av? Kontakta Evelina Karlsson, HR-specialist, se kontaktuppgifter nedan.

Vill du veta mer om hur det är att jobba som sjuksköterska hos oss? Läs om Lina:

Lina, sjuksköterska och en av våra ambassadörer

Region Kronoberg är en av de största arbetsgivarna i Kronobergs län. Hos oss jobbar ungefär 6000 personer inom drygt 100 olika yrken: läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, kuratorer, projektledare, sjukgymnaster, skötare, ingenjörer, biomedicinska analytiker, samordnare, ekonomer, psykologer, logopeder och många, många andra.

Vi är en av landets minsta regioner/landsting, men är det gäller resultat och kvalitet ligger vi ofta bland de främsta i nationella jämförelser.

Kontakt

Evelina Karlsson

HR-specialist

  • E-post: Det här är en e-postadress
  • Telefon: 0470-58 25 70

Senast uppdaterad: 9 december 2019