Bilden saknar en alternativtext.

Semestervikarier

Är du nyfiken på hur det är att arbeta i Region Kronoberg? Här är en förträfflig chans att komma in och visa vad du går för!

Ansökningstiden för sommaren 2019 är nu över och rekryteringen är avslutad. Varmt välkommen att söka till oss igen nästa sommar! Annonserna för 2020 öppnar 1:a december 2019.

I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

Som undersköterska i Region Kronoberg kan du få jobba på exempelvis Ljungby Lasarett, Centrallasarettet Växjö eller en vårdcentral, och som skötare på vuxenpsykiatrin, rättspsykiatrin eller barn- och ungdomspsykiatrin.

I din roll som undersköterska och skötare är du en viktig tillgång på din arbetsplats! Dina arbetsuppgifter varierar beroende på var du jobbar, men som som skötare ingår exempelvis säkerhetskontroller, extra vak och stöttning/samtal med patienter. I dina grunduppgifter som undersköterska ingår bland annat provtagningar, omläggningar och allmän omvårdnad.

Vi erbjuder dig ett självständigt, ansvarsfullt och spännande arbete där du får tillfälle att träffa många nya arbetskamrater!

VÄLKOMMEN!

 

Senast uppdaterad: 13 juni 2019