Nyheter

Här hittar du våra nyheter från de senaste 60 dagarna. Gå till nyhetsarkivet om du vill söka bland alla tidigare nyheter.

Tarmskada efter operation

28 mars 2017

Region Kronoberg har gjort en Lex Maria anmälan angående en händelse där en patient fick en tarmskada efter en operation på ett av länets sjukhus.

Glädjande besked för Kronoberg i nationell infrastrukturplan

24 mars 2017

I dag bekräftade infrastrukturminister Anna Johansson att regeringens direktiv till Trafikverkets nationella infrastrukturplan innehåller åtgärder för en förbättring av Södra stambanan.

Dags att söka till Grimslövs Folkhögskola

23 mars 2017

Behöver du komplettera din grundutbildning eller vill du skola om dig för att arbeta med turism och friskvård? Då kan du söka dig till Grimslövs Folkhögskola.

12,6 miljoner till miljöprojekt och företagsstöd i Kronoberg

22 mars 2017

Region Kronobergs regionala utvecklingsnämnd har beslutat att satsa 12,6 miljoner kronor på hållbara transporter för att bland annat minska koldioxidutsläppen och på konsultstöd till företagare.