Nyheter

Här hittar du våra nyheter från de senaste 60 dagarna. Gå till nyhetsarkivet om du vill söka bland alla tidigare nyheter.

Regionfullmäktige den 21 och 22 juni

23 juni 2016

Region Kronoberg direktsänder varje regionfullmäktige i TV och radio. Dagen efter direktsändningen kan du se en repris av mötet.

Försenad diagnos av hjärtklaffinfektion

23 juni 2016

Region Kronoberg har gjort en Lex Maria anmälan angående en händelse där en patient sökt vård på ett av länets sjukhus efter en långdragen feber.

Dödsfall på kvinnokliniken var inte vårdskada

22 juni 2016

Chefläkarna i Region Kronoberg har beslutat att inte göra en Lex Maria anmälan i händelsen där en mamma dog i anslutning till en förlossning i slutet av maj.

Hurra! Nu invigs en ny nationell cykelled

17 juni 2016

Cykelturismen ökar och allt fler cykelleder växer fram och etableras i Sverige. Och nu står den andra nationella cykelleden klar. Sydostleden är 27 mil lång och sträcker sig mellan Växjö och Simrisham...