Nyheter

Här hittar du våra nyheter från de senaste 60 dagarna. Gå till nyhetsarkivet om du vill söka bland alla tidigare nyheter.

Ny livsmedelsstrategi för Kronobergs län

2 december 2016

Arbetet med att ta fram en regional livsmedelsstrategi är nu klart. Länsstyrelsen Kronoberg, LRF Sydost och Region Kronoberg har arbetat tillsammans för att ta fram en strategi med syfte att tydliggör...

Ritningar klara för vuxenpsykiatrins nya lokaler

30 november 2016

Nu är ritningarna för planlösningen för vuxenpsykiatrins nya lokaler på Sigfridsområdet i Växjö fastställda och beslutade. Bygget beräknas ta cirka två år, med inflyttning under hösten 2019.

Utmärkelser till Kronobergs kulturskapare

30 november 2016

Region Kronoberg delar årligen ut kulturpriser och kulturstipendier för att uppmärksamma framstående kulturarbetare i länet. Växjö Pride är bland annat en av årets pristagare.

Regionfullmäktige den 30 november

29 november 2016

Region Kronoberg direktsänder varje regionfullmäktige i TV och radio. Dagen efter direktsändningen kan du se en repris av mötet.