Nyheter

Här hittar du våra nyheter från de senaste 60 dagarna. Gå till nyhetsarkivet om du vill söka bland alla tidigare nyheter.

Utställning väcker ungas intresse för teknik

23 september 2016

Den 22 september öppnade teknikutställningen Toy Tech på Kungsgatan 1 Växjö. Utställningen har producerats av Tekniska museet i Stockholm och besöker Växjö i tre månader. Satsningen är ett sätt för pr...

E4 måste bli motorväg nu

20 september 2016

Region Kronoberg agerar nu kring utbyggnaden av E4 genom länet. Det finns tydliga beslut hos Regering och Trafikverket om att bygga ut vägen förbi Ljungby.

Vad är Matprat?

13 september 2016

Matprat är tänkt som en plattform för att bredda konceptet MAT från ett event några dagar i september till en plats som lyfter matfrågan och håller den levande hela året.

Dags för MAT2016

12 september 2016

16-17 september är det återigen dags för den stora matmässan MAT2016 i Växjö, där Region Kronoberg är en av arrangörerna.