Fler nyheter
Klinikchef Suanna Kahrimanovic och tandläkare Marie Swanström. Klinikchef Suanna Kahrimanovic och tandläkare Marie Swanström.

27 januari 2020

Tandvårdsklinik i Växjö erbjuder drop in

Nu kan invånare i Kronoberg gå till tandläkaren på drop in. Varje fredag mellan klockan 7.30-10 går det att besöka Folktandvården Västerbron i Växjö utan att ha bokat tid.

Det gäller för den som till exempel vill göra en undersökning, laga ett hål eller ta bort tandsten.

Drop in är för enklare tandvårdsbehandlingar. Du vill kanske göra en undersökning eller har en bokad tid för lagning framöver men vill inte vänta till dess, säger Suanna Kahrimanovic, klinikchef på Folktandvården Västerbron.

Drop in riktar sig till Folktandvården Västerbrons patienter eller den som vill bli patient på kliniken, som finns på Södra Järnvägsgatan i Växjö precis vid stationen. 

Patienter kan anmäla sig i vår reception från kl. 07.30. Vi behandlar sedan i tur och ordning och tar emot upp till åtta patienter varje fredag. 

Kliniken är först ut av folktandvårdens kliniker att testa drop in. Är intresset stort kan det komma att införas på fler kliniker i länet.

Får du tandvärk eller andra akuta besvär, vänder du dig till din ordinarie klinik.

Kontakt

Suanna Kahrimanovic

klinikchef Folktandvården Västerbron

  • Telefon: 0470-58 34 31

Relaterade nyheter

Ljungby har Sveriges mest patientsäkra operationsvård

20 februari 2020

Lasarettet i Ljungby blev klar etta i det kvalitetsindex för sjukhus med akutkirurgi 2019 som tagits fram av Svenskt Perioperativt Register. Indexet består av nio olika delar som på olika sätt speglar...

Distriktsläkare har installerats som professor

19 februari 2020

Hans Thulesius, distriktsläkare på vårdcentralen Skärvet i Växjö, har installerats som professor i allmänmedicin vid Linnéuniversitetet.

Glädje över ett samlat hjärta

17 februari 2020

Den 14 februari, på alla hjärtans dag, invigdes nya hjärtmottagningen på Centrallasarettet Växjö. Verksamhetschef Thomas Aronsson hälsade välkommen. Han berättade om den dröm som länge funnits om en s...

Nytt akutsjukhus Växjö – nuläget

14 februari 2020

Projektkontoret är igång, även om alla delar i projektorganisationen inte är bemannade fullt ut. Mycket handlar i nuläget om att strukturera och planera det fortsatta arbetet.