Fler nyheter
Klinikchef Suanna Kahrimanovic och tandläkare Marie Swanström. Klinikchef Suanna Kahrimanovic och tandläkare Marie Swanström.

27 januari 2020

Tandvårdsklinik i Växjö erbjuder drop in

Nu kan invånare i Kronoberg gå till tandläkaren på drop in. Varje fredag mellan klockan 7.30-10 går det att besöka Folktandvården Västerbron i Växjö utan att ha bokat tid.

Det gäller för den som till exempel vill göra en undersökning, laga ett hål eller ta bort tandsten.

Drop in är för enklare tandvårdsbehandlingar. Du vill kanske göra en undersökning eller har en bokad tid för lagning framöver men vill inte vänta till dess, säger Suanna Kahrimanovic, klinikchef på Folktandvården Västerbron.

Drop in riktar sig till Folktandvården Västerbrons patienter eller den som vill bli patient på kliniken, som finns på Södra Järnvägsgatan i Växjö precis vid stationen. 

Patienter kan anmäla sig i vår reception från kl. 07.30. Vi behandlar sedan i tur och ordning och tar emot upp till åtta patienter varje fredag. 

Kliniken är först ut av folktandvårdens kliniker att testa drop in. Är intresset stort kan det komma att införas på fler kliniker i länet.

Får du tandvärk eller andra akuta besvär, vänder du dig till din ordinarie klinik.

Kontakt

Suanna Kahrimanovic

klinikchef Folktandvården Västerbron

  • Telefon: 0470-58 34 31

Relaterade nyheter

Jättebra Kronoberg men vi behöver bli fler!

5 juni 2020

Sedan Region Kronoberg anslöt sig till tjänsten Sms-livräddare den första juni har 300 nya frivilliga livräddare anslutit sig via appen. Redan de två första dagarna skickades tre larm om misstänkt hjä...

EU-miljoner till Kronoberg

5 juni 2020

Tre projekt i Kronoberg får dela på totalt 21 miljoner kronor från EU. Det beslutade Strukturfondspartnerskapet Småland och Öarna på sitt möte den 3 juni.

Kartläggning av antikroppar hos blodgivare

4 juni 2020

För att ta reda på hur utbredd coronasmittan är i Kronobergs län så ska antikroppstester tas på blodgivare från och med måndag.

De antar utmaningen – två månader som huvudsakliga cyklister

3 juni 2020

De bor på cykelavstånd både till jobb, skola och förskola. Ändå startar Johanna Sandelin och Marcus Ohlsson varsin bil varje morgon för att pendla till och från sina jobb.