7 februari 2018

300 000 kronor att söka för forskningsprojekt

Fram till 30 april kan du söka medel för forsknings-, utvecklings- och förbättringsprojekt knutna till socialtjänst samt hälso- och sjukvård.

Forskning, utveckling och förbättringsarbete är grunden för förnyelse och bidrar till ny kunskap och ökat engagemang. För att stimulera gemensam utveckling i länet välkomnar FoU Kronoberg nu bidragsansökningar för 2018.
För år 2018 finns totalt 300 000 kronor som kommer att fördelas mellan projekt som är väl avgränsade och som syftar till att utveckla, följa upp och utvärdera insatser inom det sociala och medicinska området, dess metoder och rutiner.

Ansökningar om medel ur denna pott ska vara inlämnade senast 30 april 2018. Ytterligare information och anvisningar finns i ledigkungörelsen.

Ledigkungörelse Anslag för att utveckla socialtjänst och hälso- och sjukvård i Kronoberg, 2018-01-31, pdf, öppnas i nytt fönster

För registrering och ansökan gå direkt till elektroniskt ansökningsformulär, öppnas i nytt fönster