Bilden saknar en alternativtext.

10 februari 2020

Ambulansen visar upp sig på 112-dagen

Tisdagen den 11 februari är det dags för 112-dagen. Flera viktiga samhällsaktörer är då med och visar upp sina verksamheter hos SOS Alarm i Växjö.

Från Region Kronobergs sida är ambulansen på plats med den utrustning de tar med sig in till patienten.

– Det brukar vara ett stort intresse. Många äldre brukar komma till oss och vill veta mer om hjärtsjukvård, berättar ambulandssjuksköterskan Marlene Hammargren som kommer vara på plats.

Evenemanget pågår mellan kl 13-19. Förutom ambulansen finns möjligheten att träffa bland annat räddningstjänsten, sjöräddningen och polisen. Tullverket kommer att visa upp sökhundar och SOS Alarm bjuder på varmkorv med kaffe eller saft.

Till evenemanget på Facebook