17 september 2019

Barnhabiliteringen får nya lokaler

Den 17 september fattade regionstyrelsen beslut om att flytta barnhabiliteringen i Växjö till nya lokaler. I det första steget blir det en temporär lösning i form av Solvändan på Högstorp. Samtidigt startar arbetet för att hitta en långsiktig lösning.

Nu har vi fattat ett beslut för att ta fram ändamålsenliga lokaler för både personal och patienter. Det här beslutet innebär en lösning på lokalproblematiken de närmaste tre åren, säger Mikael Johansson, regionstyrelsens ordförande (M).

Men lika viktigt är att vi nu påbörjar arbetet med att ta fram en långsiktig lösning för verksamheten. Vi är glada att vi efter många års väntan nu äntligen ser till att det händer något.

För mer information, kontakta:
Mikael Johansson (M)

Regionstyrelsens ordförande