10 juni 2019

Carolina Klüft inviger Science Gym i Lessebo!

Lördagen den 31 augusti besöker Region Kronobergs Science gym – ett teknikfyllt tält med fokus på rörelseglädje – Lessebo.

Science gym skapas av Region Kronoberg tillsammans med Generation Pep och Funkibator. I Lessebo invigs Science Gym av Carolina Klüft, verksamhetschef för Generation Pep.

Science Gym inryms i ett 180 kvm stort tält. Besökarna ska bli inspirerade av digital teknik och hur den kan användas för att motverka stillasittande. Målet är att få fler barn och unga att intressera sig för rörelse och att röra sig. Tillsammans med lokala företag och föreningar vill Region Kronoberg samtidigt visa att Kronoberg är en spännande plats att bo och verka i.

Vill du vara med?

Anmäl ditt intresse här