Fler nyheter

10 juni 2019

Carolina Klüft inviger Science Gym i Lessebo!

Lördagen den 31 augusti besöker Region Kronobergs Science gym – ett teknikfyllt tält med fokus på rörelseglädje – Lessebo.

Science gym skapas av Region Kronoberg tillsammans med Generation Pep och Funkibator. I Lessebo invigs Science Gym av Carolina Klüft, verksamhetschef för Generation Pep.  

Science Gym inryms i ett 180 kvm stort tält. Besökarna ska bli inspirerade av digital teknik och hur den kan användas för att motverka stillasittande. Målet är att få fler barn och unga att intressera sig för rörelse och att röra sig. Tillsammans med lokala företag och föreningar vill Region Kronoberg samtidigt visa att Kronoberg är en spännande plats att bo och verka i.

Vill du vara med?

Anmäl ditt intresse här

Relaterade nyheter

EU-miljoner till arbete för etablering

10 oktober 2019

Strukturfondspartnerskapet för Småland och Öarna ger drygt 18 miljoner kronor från Europeiska socialfonden, ESF, till Växjö kommuns projekt kring etablering.

7,7 miljoner till projekt för regional utveckling

10 oktober 2019

Regionala utvecklingsnämnden ger utvecklingsmedel till ledarskap, klimatsmarta resor inom besöksnäringen och två projekt inom skog och trä.

Region Kronoberg arrangerar Yrkes-SM 2022

1 oktober 2019

Nu är det klart: Region Kronoberg får vara värd för Yrkes-SM i Växjö 2022.

MAT 2019 – en succé med flera rekord

24 september 2019

När MAT 2019 nu har summerats är arrangörerna nöjda: Flera utställare slog försäljningsrekord, antalet besökare på seminarierna var rekordstort och matsvinnsköket lagade mat av mer matvaror än tidigar...