Fler nyheter

26 januari 2018

Dags att söka anslag för forskningsprojekt

Nu är det möjligt att söka medel för forsknings- och utvecklingsprojekt från Region Kronobergs interna FoU-medel. Sista ansökningsdag är 1 mars.

Forskning och utveckling är viktigt för att nå och upprätthålla en kunskapsbaserad hälso- och sjukvård, utveckla medarbetarnas kompetens och ta tillvara deras engagemang. Region Kronoberg har för år 2018 anslagit 2 765 000 kronor för forsknings-, utvecklings- och förbättringsprojekt. Är du regionanställd eller anställd på en vårdenhet som Region Kronoberg har avtal med, är du välkommen att söka medel.

Ledigkungörelse Anslag för forsknings- och utvecklingsprojekt 2018-03-01, pdf, öppnas i nytt fönster

För registrering och ansökan, gå direkt till elektroniskt ansökningsformulär, öppnas i nytt fönster

Relaterade nyheter

Region Kronoberg får 4 miljoner för att främja cirkulär ekonomi

15 juni 2018

Region Kronoberg har beviljats drygt 4 miljoner kronor av EU för att främja cirkulär ekonomi som innovativt verktyg för verksamhetsutveckling och regional utveckling.

Avslutningskonferens för Glasrikesuppdraget

8 maj 2018

I måndags, den 7 maj, hölls Glasrikeuppdragets avslutningskonferens på plats i Glasriket, på Kosta Boda Art Hotel. På konferensen belystes många av de gemensamma insatser som gjorts, bland annat genom...

Europaforum 2018

6 mars 2018

Arbetar du inom offentlig sektor, akademin, eller näringsliv? Är du forskare, politiker, tjänsteman eller företagare, har en ledande position eller är ansvarig för verksamhetsutveckling, EU- eller...

TRÄAB tilldelas Glasrikesmiljonen

23 februari 2018

Den 20 februari tilldelades TRÄAB i Uppvidinge kommun en Glasrikesmiljon.