Fler nyheter
Bilden saknar en alternativtext.

6 mars 2018

Europaforum 2018

Arbetar du inom offentlig sektor, akademin, eller näringsliv? Är du forskare, politiker, tjänsteman eller företagare, har en ledande position eller är ansvarig för verksamhetsutveckling, EU- eller internationella frågor? Eller är du bara nyfiken på EU? Välkommen till Europaforum 2018!

Det europeiska samarbetet står inför förändrade förutsättningar vilket öppnar upp för nya utmaningar och möjligheter på både lokal och regional nivå. Vad innebär detta för kommuner och regioner i Småland Blekinge Halland? Hur påverkas näringslivet av förändringar inom EU?

Vid Europaforum lyfter vi dessa frågor genom intressanta föredrag och spännande diskussioner med politiker, näringslivsrepresentanter, forskare och sakkunniga.

 

Inbjudan till Europaforum 2018

Programmet för Europaforum 2018

Deltagarlista Europaforum 2018

 

Anmälan är stängd.

Vid frågor, kontakta:

Agata Kosno Uhlhorn

Samordnare

EU Interreg Contact Point

  • E-post: Det här är en e-postadress
  • Telefon: 0470-58 30 70

Relaterade nyheter

Region Kronoberg stöttar små företag inom naturturism

21 juni 2018

Region Kronoberg har möjlighet att ge små företag inom naturturism ekonomiskt stöd. Stödet riktar sig till företag som vill attrahera och sälja till nya internationella kunder.

Region Kronoberg får 4 miljoner för att främja cirkulär ekonomi

15 juni 2018

Region Kronoberg har beviljats drygt 4 miljoner kronor av EU för att främja cirkulär ekonomi som innovativt verktyg för verksamhetsutveckling och regional utveckling.

Glasrikesmiljon gav positiv effekt för företag

12 juni 2018

Den så kallade Glasrikesmiljonen, för att stärka företag och investeringar i Glasriket, gav positiv effekt. Det konstateras i en utvärdering av effekterna av de totalt 12 miljoner kronor som beviljats...

Vi gör Kronoberg grönare

5 juni 2018

Vi är inne i Antropocen. Den tidsålder där vi människor är den största systempåverkande faktorn på klotet. En skrämmande tanke eftersom den påverkan inte är riktad eller önskad, utan snarare en bieffe...