Fler nyheter
Bilden saknar en alternativtext.

6 mars 2018

Europaforum 2018

Arbetar du inom offentlig sektor, akademin, eller näringsliv? Är du forskare, politiker, tjänsteman eller företagare, har en ledande position eller är ansvarig för verksamhetsutveckling, EU- eller internationella frågor? Eller är du bara nyfiken på EU? Välkommen till Europaforum 2018!

Det europeiska samarbetet står inför förändrade förutsättningar vilket öppnar upp för nya utmaningar och möjligheter på både lokal och regional nivå. Vad innebär detta för kommuner och regioner i Småland Blekinge Halland? Hur påverkas näringslivet av förändringar inom EU?

Vid Europaforum lyfter vi dessa frågor genom intressanta föredrag och spännande diskussioner med politiker, näringslivsrepresentanter, forskare och sakkunniga.

Inbjudan till Europaforum 2018

Programmet för Europaforum 2018

Anmälan till Europaforum 2018

Vid frågor, kontakta:

Agata Kosno Uhlhorn

Samordnare innovationsfrågor

  • E-post: Det här är en e-postadress
  • Telefon: 0470-58 30 70

Relaterade nyheter

7 miljoner till regionala projekt för tillväxt

21 mars 2018

Region Kronobergs regionala utvecklingsnämnd beslutade idag att ge regionala 1:1-medel till projekt om ungas intresse för teknik, cirkulär ekonomi och hållbarhet i översiktsplaneringen.

Nytt samarbete med Nobelmuseet i Kronoberg

20 mars 2018

Mot nya höjder är stolta över att utställningen Experiment visas i Kronoberg till hösten inom ramen för ett nytt samarbete med Nobelmuseet.

Småländskt samarbete om nytt konstnärsresidens

14 mars 2018

För första gången skickar de småländska länen gemensamt konstnärer till Minnesota för ett konstnärligt utbyte. Residensutväxlingen sker mellan Kultivera i Tranås och The Soap Factory i Minneapolis, US...

Ny ansökningsblankett för förstudier

12 mars 2018

För sökanden som vill söka medfinansiering till förstudieprojekt inom regional utveckling finns nu en särskild blankett!