Fler nyheter
Bilden saknar en alternativtext.

8 april 2020

Få tips på saker att upptäcka i Kronoberg! #hemmatipset

Region Kronobergs helägda bolag AB Destination Småland marknadsför nu Kronoberg för kronobergarna.

Med hjälp av #hemmatipset får du tips på allt som finns att göra, upptäcka och uppleva i Kronoberg. Tipsen handlar om allt från museer, caféer, naturområden och gårdsbutiker till fina vandringsstigar.

Se alla tips på hemmatipset.se

Följ hemmatipset på Instagram @destinationsmaland och Facebook Destination Småland. Dela gärna med dig tips på trevliga saker att göra och lägg till #hemmatipset på dina egna inlägg i sociala medier!

Hemmatipset.se är en levande sajt, den är inte färdig och kommer aldrig att bli. Destination Småland uppmanar företag att komplettera med det utbud som saknas.

Läs mer om satsningen på AB Destination Smalands hemsida

Relaterade nyheter

EU-miljoner till Kronoberg

5 juni 2020

Tre projekt i Kronoberg får dela på totalt 21 miljoner kronor från EU. Det beslutade Strukturfondspartnerskapet Småland och Öarna på sitt möte den 3 juni.

De antar utmaningen – två månader som huvudsakliga cyklister

3 juni 2020

De bor på cykelavstånd både till jobb, skola och förskola. Ändå startar Johanna Sandelin och Marcus Ohlsson varsin bil varje morgon för att pendla till och från sina jobb.

Viktigt besked från Trafikverket om tågtrafiken i Kronoberg

2 juni 2020

I en utredning av Kust till kustbanan från Göteborg till Kalmar/Karlskrona lyfter Trafikverket behovet av dubbelspår mellan Växjö-Alvesta. Det är ett första viktigt steg för att byggandet av dubbelspå...

Nationellt museum kommer till Kronoberg

29 maj 2020

Region Kronoberg inleder ännu ett samarbete med ett nationellt museum – Naturhistoriska riksmuseet. Samarbetet sker genom undervisningskonceptet Maker tour – Mot nya höjder som verkar för att öka barn...