Fler nyheter

5 november 2019

Informationsmöte om projektmedel från Europeiska regionala utvecklingsfonden (ERUF) och Interreg

Region Kronoberg bjuder in till informationsmöte om hur din verksamhet kan bidra till den regionala utvecklingen och strukturell förändring på ett hållbart sätt. Lyssna till när Tillväxtverket berättar om hur Europeiska regionala utvecklingsfonden kan vara ett verktyg för din verksamhet.

Under dagen berättar Tillväxtverket om hur ni kan söka ERUF-medel för insatser som bidrar till tillväxt för små och medelstora företag. Region Kronoberg berättar i sin tur om Interreg-program, om att samverka internationellt i utvecklingsfrågor och om nycklar som kan hållbarhetssäkra utvecklingsinsatser.

Dagen riktar sig till dig som arbetar inom t.ex. näringslivskluster, universitet, näringslivsbolag (ej vinstdrivande företag).

Här kan du ta del av program och anmälan

Relaterade nyheter

Coronavirusets effekter för näringslivet i Kronoberg

31 mars 2020

Många företag har det tufft just nu, och det kan vara svårt att få en överblick av allt som händer under coronakrisen. Därför hjälper Business Region Kronoberg företagare med en daglig lägesuppdaterin...

Världens största glaskonferens ställs in

12 mars 2020

Sedan lång tid tillbaka har man planerat för GAS2020 i det småländska Glasriket. Arrangör är föreningen Glass Art Association med säte i USA i samarbete med den svenska projektägaren och Glasbruken.

Regional satsning på hållbar konsumtion och produktion

10 mars 2020

Hållbara transporter i besöksnäringen och mer lokalproducerad mat. Det är två saker som Region Kronoberg ska åstadkomma med stöd av Tillväxtverket fram till år 2022.

Näringslivspolitik = kompetensförsörjning

18 februari 2020

Näringslivspolitik är idag alltmer synonymt med kompetensförsörjning. Det visar Sydsvenska handelskammarens rapport ”Så utvecklas sydöstra Sverige – en studie av näringslivets tillväxt och produktivit...