9 januari 2018

Kronobergspanelen, en medborgarpanel med möjlighet att påverka

I dagarna skickas närmare 1000 brev ut till slumpvis utvalda kronobergare, brev med en exklusiv inbjudan att vara med i Region Kronobergs webbpanel.

För att få en bredare bild av hur invånarna i Kronoberg ser på regionens utveckling, hälso- och sjukvård samt kollektivtrafik vill Region Kronobergs politiker skapa en medborgarpanel.

Panelen kommer att bestå av närmare 1000 personer som cirka fyra gånger per år kan besvara mejlenkäter och vid enskilda tillfällen även erbjudas möjligheter att delta i en fördjupad dialog kring ett särskilt ämne. Den som deltar gör det anonymt.

Kronobergspanelen erbjuder en unik möjlighet att vara med och påverka regionens framtid.

För mer information:

RosMarie Jönsson Neckö (S)

Ordförande regionfullmäktige

RosMarie är även 1:e vice ordförande i kulturnämnden, ordförande i organisationsutskottet, ersättare i regionstyrelsen och ersättare i valberedningen.

• Telefon: 0433-721 52, 0709-74 18 21

Lisa Öberg