Bilden saknar en alternativtext.

21 januari 2019

Nu finns 1177 Vårdguiden som app

I appen kan du läsa texter på 1177.se, ringa 1177 samt snabbt och enkelt logga in på 1177.se för att till exempel se din läkemedelsinformation eller läsa din journal.

Med appen kan du nå 1177.se snabbt och enkelt i mobilen. Appen består av en genväg till 1177.se, en knapp för att ringa telefonnummer 1177 samt en genväg för att logga in och använda e-tjänsterna på 1177.se. För att kunna logga in på 1177.se genom appen behöver du använda mobilt bank-id.

Du kan också lägga till sidor från 1177.se som du vill komma åt snabbt som favoriter, skapa genvägar till mottagningar du besöker ofta eller till e-tjänster som du använder ofta.

Appen har tagits fram i ett samarbete mellan Inera och Region Stockholm och kommer att utvecklas löpande.

Appen kan laddas ner där appar finns.