Fler nyheter
Bilden saknar en alternativtext.

16 mars 2017

Nu kan du läsa till sjuksköterska i Ljungby!

Till hösten startar en ny sjuksköterskeutbildning i Ljungby.

Sjuksköterskeprogrammet är en treårig högskoleutbildning på heltid och ges av Linnéuniversitetet vid CIL, Centrum för Informationslogistik i Ljungby. En del föreläsningar och obligatoriska moment ges i Växjö.

Utbildningen är möjlig genom ett samarbete mellan Linnéuniversitetet, Ljungby kommun och Region Kronoberg. Ansök senast 15 april!

Läs mer om utbildningen, öppnas i nytt fönster

Relaterade nyheter

Dags att söka till Grimslövs Folkhögskola

23 mars 2017

Behöver du komplettera din grundutbildning eller vill du skola om dig för att arbeta med turism och friskvård? Då kan du söka dig till Grimslövs Folkhögskola.

Region Kronoberg genomför ytterligare en satsning på sjuksköterskor i dygnet runt-verksamheten

21 mars 2017

Som en del i arbetet med att bli oberoende av hyrpersonal och skapa kontinuitet i sjukvården inför Region Kronoberg ett helt nytt bonussystem som premierar sjuksköterskor som arbetar på obekväma arbet...

Driftsstörning i röntgensystemet hösten 2016

20 mars 2017

Region Kronoberg har gjort en Lex Maria anmälan angående en händelse gällande en driftsstörning i det radiologiska informationssystemet (RIS) på länets sjukhus, hösten 2016.

Sök praktikplats i Bryssel

17 mars 2017

Småland Blekinge Halland South Sweden erbjuder under höstterminen 2017 två praktikplatser på kontoret i Bryssel till studenter vid bland annat Linnéuniversitetet.