Fler nyheter
Bilden saknar en alternativtext.

15 november 2019

Patrik Hjelm ny fastighetschef i Region Kronoberg

Region Kronoberg har nu rekryterat en ny fastighetschef, som tillträder i januari. Patrik Hjelm kommer närmast från tjänsten som fastighetschef i Videum AB.

Som ny fastighetschef i Region Kronoberg kommer Patrik Hjelm in i en intensiv fas vad gäller fastighetsfrågor i regionen – till exempel bygget av ett nytt akutsjukhus i Växjö och flera om- och nybyggnationer i bland annat Ljungby.

Med tanke på kommande stora satsningar känns det väldigt bra att ha lyckats rekrytera en fastighetschef med de erfarenheter och den profil som Patrik Hjelm har, inte minst när det gäller nybyggnationer, säger regiondirektör Martin Myrskog.

Patrik Hjelm ser det nya jobbet som stimulerande och utmanande:

Region Kronoberg är en organisation som står inför stora förändringar i närtid när det gäller fastigheter och byggprojekt. Det är så klart en väldigt spännande utmaning, säger Patrik Hjelm.

För mig är det viktigt med verksamhetsanpassade lokaler, där människor kan trivas, utvecklas och göra ett gott arbete. Min kunskap inom det området tror jag kan vara till stor nytta, inte minst vid bygget av det nya sjukhuset i Växjö.

Patrik Hjelm är utbildad byggnadsingenjör vid Växjö universitet. Han kommer närmast från tjänsten som fastighetschef vid Videum AB, där han varit sedan 2009. Han har tidigare bland annat varit projektledare för ny- och ombyggnationer i Växjöhem.

För mer information, kontakta:
  • Martin Myrskog, regiondirektör, tel 0709-844 560
  • Patrik Hjelm, tillträdande fastighetschef, tel: 073-382 33 06

Relaterade nyheter

Försenad diagnos av höftfraktur, anmäls enligt Lex Maria

4 december 2019

Region Kronoberg har gjort en Lex Maria-anmälan angående en händelse där en patient fått en försenad diagnos av höftfraktur.

Beslut om ytterligare åtgärder för en hållbar ekonomisk utveckling

28 november 2019

Den 28 november 2019 beslutade Region Kronobergs hälso- och sjukvårdsnämnd om ytterligare åtgärder under 2020 för att hantera hälso- och sjukvårdens ekonomiska underskott.

Kronobergare prisas för sina kulturinsatser

27 november 2019

Region Kronoberg delar årligen ut kulturutmärkelser för att uppmärksamma framstående kulturarbetare i länet. Årets utmärkelser går till körledaren och musikpedagogen David Newkumet, Grasha Schreiber o...

Uppskattad föreläsning minskar oro inför förlossning

26 november 2019

Under ett år har kvinnokliniken anordnat föreläsningar för gravida kvinnor, med syfte att öka kunskapen om bäckenbotten och dela med sig av kunskap och tips inför förlossning. Utvärdering visar att fl...