Fler nyheter
Bilden saknar en alternativtext.

15 november 2019

Patrik Hjelm ny fastighetschef i Region Kronoberg

Region Kronoberg har nu rekryterat en ny fastighetschef, som tillträder i januari. Patrik Hjelm kommer närmast från tjänsten som fastighetschef i Videum AB.

Som ny fastighetschef i Region Kronoberg kommer Patrik Hjelm in i en intensiv fas vad gäller fastighetsfrågor i regionen – till exempel bygget av ett nytt akutsjukhus i Växjö och flera om- och nybyggnationer i bland annat Ljungby.

Med tanke på kommande stora satsningar känns det väldigt bra att ha lyckats rekrytera en fastighetschef med de erfarenheter och den profil som Patrik Hjelm har, inte minst när det gäller nybyggnationer, säger regiondirektör Martin Myrskog.

Patrik Hjelm ser det nya jobbet som stimulerande och utmanande:

Region Kronoberg är en organisation som står inför stora förändringar i närtid när det gäller fastigheter och byggprojekt. Det är så klart en väldigt spännande utmaning, säger Patrik Hjelm.

För mig är det viktigt med verksamhetsanpassade lokaler, där människor kan trivas, utvecklas och göra ett gott arbete. Min kunskap inom det området tror jag kan vara till stor nytta, inte minst vid bygget av det nya sjukhuset i Växjö.

Patrik Hjelm är utbildad byggnadsingenjör vid Växjö universitet. Han kommer närmast från tjänsten som fastighetschef vid Videum AB, där han varit sedan 2009. Han har tidigare bland annat varit projektledare för ny- och ombyggnationer i Växjöhem.

För mer information, kontakta:
  • Martin Myrskog, regiondirektör, tel 0709-844 560
  • Patrik Hjelm, tillträdande fastighetschef, tel: 073-382 33 06

Relaterade nyheter

Nytt akutsjukhus Växjö – nuläget

14 februari 2020

Projektkontoret är igång, även om alla delar i projektorganisationen inte är bemannade fullt ut. Mycket handlar i nuläget om att strukturera och planera det fortsatta arbetet.

Roger O Nilsson blir ny hälso- och sjukvårdsdirektör i Region Kronoberg

12 februari 2020

Roger O Nilsson kommer närmast från Region Gävleborg, där han haft rollen som biträdande hälso- och sjukvårdsdirektör. Han har bland annat varit ansvarig för utvecklingen av nära vård och för byggnati...

Provtagen person ej smittad av coronaviruset 2019-nCoV

7 februari 2020

Den person i Region Kronoberg som drabbats av luftvägssymtom efter en resa till Kina är inte smittad av coronaviruset. Det visar provsvaret från Folkhälsomyndigheten.

Provtagning av patient med luftvägsbesvär i Kronobergs län

6 februari 2020

En person i Kronobergs län har testats för coronavirus 2019-nCoV. Personen har luftvägsbesvär och har varit i Kina under inkubationstiden, dock inte i Hubeiprovinsen. Personen är inte allvarligt sjuk...