Fler nyheter

14 november 2019

Pontus Juhlin blir ny HR-direktör

Efter åtta år i Region Kronoberg går nu Pontus in i rollen som HR-direktör där han tar över det strategiska och övergripande ansvaret för personalfrågor i Region Kronoberg.

Pontus har varit tillförordnad HR-direktören sedan augusti i år. Hans arbete kommer innebära ansvar för till exempel kompetensförsörjning, arbetsgivarfrågor, ledarutveckling och arbetsmiljöfrågor. 

HR-funktionen har stort fokus på att stödja verksamheterna i deras arbete med kompetensförsörjning, och att skapa förutsättningar för att vara en attraktiv arbetsgivare.

Medarbetarna är Region Kronobergs viktigaste resurs, och för att rekrytera och behålla dessa måste vi hela tiden utveckla oss. Det är ett utmanande och stimulerande arbete som väntar, något jag ser fram emot säger Pontus Juhlin.

Kontakt

Pontus Juhlin

HR-direktör

  • E-post: Det här är en e-postadress
  • Telefon: 0470-58 70 58, 0709-84 43 26

Martin Myrskog

Regiondirektör

  • E-post: Det här är en e-postadress
  • Telefon: 0470-58 70 02, 0709-84 45 60

Relaterade nyheter

Ny chefläkare på rättspsykiatriska regionkliniken

10 januari 2020

Sedan 1 januari är Christian Möller ny chefläkare på rättspsykiatriska regionkliniken.

Bristande uppföljning av sårskada efter trafikolycka anmäls enligt Lex Maria

10 januari 2020

En patient fick efter en trafikolycka en stor sårskada på benet. Skadan följdes inte upp på adekvat sätt på länets sjukhus, vilket nu anmäls enligt Lex Maria.

Regionerna i Småland och EU storsatsar på skog och trä

20 december 2019

Tre projekt inom skog och trä har beviljats finansiering av EU:s strukturfonder och regionerna. Projekten ger möjligheter att göra betydande insatser inom kompetensutveckling och mångbruksföretagare m...

Ålderspensionärer i Kronoberg bäst i Sverige på att vaccinera sig mot influensa

20 december 2019

Statistik från Folkhälsomyndigheten visar att fram till och med 15 december hade 60 procent av ålderspensionärerna i Kronobergs län vaccinerat sig mot årets säsongsinfluensa. Av de regioner som rappor...