Fler nyheter

14 november 2019

Pontus Juhlin blir ny HR-direktör

Efter åtta år i Region Kronoberg går nu Pontus in i rollen som HR-direktör där han tar över det strategiska och övergripande ansvaret för personalfrågor i Region Kronoberg.

Pontus har varit tillförordnad HR-direktören sedan augusti i år. Hans arbete kommer innebära ansvar för till exempel kompetensförsörjning, arbetsgivarfrågor, ledarutveckling och arbetsmiljöfrågor. 

HR-funktionen har stort fokus på att stödja verksamheterna i deras arbete med kompetensförsörjning, och att skapa förutsättningar för att vara en attraktiv arbetsgivare.

Medarbetarna är Region Kronobergs viktigaste resurs, och för att rekrytera och behålla dessa måste vi hela tiden utveckla oss. Det är ett utmanande och stimulerande arbete som väntar, något jag ser fram emot säger Pontus Juhlin.

Kontakt

Pontus Juhlin

HR-direktör

  • E-post: Det här är en e-postadress
  • Telefon: 0470-58 70 58, 0709-84 43 26

Martin Myrskog

Regiondirektör

  • E-post: Det här är en e-postadress
  • Telefon: 0470-58 70 02, 0709-84 45 60

Relaterade nyheter

Kraftsamling för att tillverka skyddsutrustning

2 april 2020

Runtom pågår just nu tillverkning av skyddsvisir, som är en bristvara, för användning i vården. 3D-skrivare går varma och gamla overhead-papper kommer till användning.

Vårdbesök för patienter över 70 år ställs in

1 april 2020

Från och med måndag den 6 april skjuter Region Kronoberg upp alla mottagningsbesök som kan vänta för personer över 70 år. Det gäller besök i hela vården så som sjukhusen, vårdcentraler, tandvård och p...

Klamydiapinnar löser materialbrist vid coronaprovtagning

27 mars 2020

Bristen på provtagningspinnar är en av utmaningarna kopplade till coronapandemin. Därför funderade personalen på klinisk mikrobiologi Kronoberg/Blekinge på andra lösningar, och testade att använda de...

Region Kronoberg anmäler nervskada under operation

26 mars 2020

En patient opererade gallan på ett av länets sjukhus. Operationen blev långvarig och efteråt visade patienten tecken till nedsatt kraft i höger arm. Nu anmäls det inträffade till Inspektionen för vård...