Fler nyheter

8 januari 2020

Region Kronoberg beviljas fortsätta bedriva YH-utbildningar

Idag har myndigheten för yrkeshögskolan meddelat vilka utbildningar som får starta inom yrkeshögskolan till hösten 2020.

YH Region Kronoberg har fått beviljad båda utbildningar som har sökts om. Det är utbildningen för medicinska sekreterare och Specialistundersköterska operation, intensivvård och anestesi.

Region Kronoberg har nu fem YH- utbildningar att erbjuda. Totalt har det beviljats elva YH utbildningar i Kronobergs län. De som får klartecken att starta är de som bedöms vara mest efterfrågade av företag och andra arbetsgivare. Utbildningarna ska vara skräddarsydda efter arbetslivets behov och ge mycket goda möjligheter till jobb.

Läs mer om Region Kronobergs YH-utbildningar 

 

Relaterade nyheter

Uppskattad föreläsning minskar oro inför förlossning

26 november 2019

Under ett år har kvinnokliniken anordnat föreläsningar för gravida kvinnor, med syfte att öka kunskapen om bäckenbotten och dela med sig av kunskap och tips inför förlossning. Utvärdering visar att fl...

Att vara arbetsgivare i Kronoberg

8 november 2019

- behålla, attrahera och leda

Årets nätspridare hyllas på digital kompetensdag för skolan

29 oktober 2019

AV-Media/Region Kronoberg utser varje höst ”Årets nätspridare”. Utmärkelsen är ett sätt att hylla personal inom skolan som har utvecklat lärandet i skolan, förskolan eller på fritids med hjälp av IT....

Region Kronoberg arrangerar Yrkes-SM 2022

1 oktober 2019

Nu är det klart: Region Kronoberg får vara värd för Yrkes-SM i Växjö 2022.