Bilden saknar en alternativtext.

18 september 2019

Region Kronoberg startar inspirationsföreläsningar för blivande föräldrar

Efter att den tidigare föräldrautbildningen på grund av resursbrist delvis ersatts av omfattande information på 1177.se, erbjuder Region Kronoberg nu blivande föräldrar i Kronoberg möjligheten att vara med på inspirationsföreläsningar inför förlossningen.

Föreläsningarna kommer att genomföras varannan månad i Ljungby och varannan i Växjö med att fokus på ämnet förlossningar och tiden på BB.

Det är viktigt att blivande föräldrar får bra och trygg kunskap inför förlossningen, så jag är tacksam för att personalen är med och bidrar till dessa fysiska träffar, säger Roland Gustbée (M) ordförande i hälso- och sjukvårdsnämnden.

Första inspirationsföreläsningen genomförs i Växjö, torsdagen den 19 september klockan 17-19 på domkyrkocentrum.

För mer information:

Carita Sturesson