Bilden saknar en alternativtext.

3 april 2019

Region Kronobergs årsberättelse för 2018 är här

Satsningar på kompetensutveckling av företag i länet, tio procent fler anställda ST-läkare än 2017 och att Region Kronoberg är bäst i landet när det gäller användandet av ekologiska livsmedel. Denna information och mycket annat kan man ta del av i Region Kronobergs årsberättelse för 2018, som nu är klar.

Årsberättelsen är en kortare variant av Region Kronobergs årsredovisning där ett urval av händelser, statistik och resultat från 2018 presenteras på en digital plattform.

I årsberättelsen berättar vi på ett överskådligt sätt om viktiga händelser och statistik för året, säger regiondirektör Martin Myrskog. Jag är väldigt stolt över det goda arbete som görs inom Region Kronoberg varje dag. Ett stort tack till alla medarbetare som gör det möjligt!

Region Kronobergs årsberättelse, öppnas i ett nytt fönster

Region Kronobergs årsredovisning i sin helhet kommer att behandlas i regionfullmäktige den 24 april och kommer därefter att finnas tillgäng på Region Kronobergs hemsida.

Martin Myrskog

Regiondirektör