Fler nyheter
Bilden saknar en alternativtext.

3 april 2019

Region Kronobergs årsberättelse för 2018 är här

Satsningar på kompetensutveckling av företag i länet, tio procent fler anställda ST-läkare än 2017 och att Region Kronoberg är bäst i landet när det gäller användandet av ekologiska livsmedel. Denna information och mycket annat kan man ta del av i Region Kronobergs årsberättelse för 2018, som nu är klar.

Årsberättelsen är en kortare variant av Region Kronobergs årsredovisning där ett urval av händelser, statistik och resultat från 2018 presenteras på en digital plattform.

I årsberättelsen berättar vi på ett överskådligt sätt om viktiga händelser och statistik för året, säger regiondirektör Martin Myrskog. Jag är väldigt stolt över det goda arbete som görs inom Region Kronoberg varje dag. Ett stort tack till alla medarbetare som gör det möjligt!

Region Kronobergs årsberättelse, öppnas i ett nytt fönster

Region Kronobergs årsredovisning i sin helhet kommer att behandlas i regionfullmäktige den 24 april och kommer därefter att finnas tillgäng på Region Kronobergs hemsida.

Martin Myrskog

Regiondirektör

  • E-post: Det här är en e-postadress
  • Telefon: 0470-58 70 02, 0709-84 45 60

Relaterade nyheter

Främmande material i luftvägarna misstolkades som KOL

21 augusti 2019

Region Kronoberg har gjort en Lex Maria anmälan angående en hän-delse där en patient i samband med ett besök hos tandläkare fick ner avtrycksmassa (siliconmaterial) i luftvägarna.

Anställda lättar på gasen och sparar både pengar och utsläpp

21 augusti 2019

Närmare 100 personer på kommunala arbetsplatser runt om i Kronobergs län har under året gått utbildning i sparsam körning. Nu fortsätter projektet Res Grönt i Gröna Kronoberg sina utbildningsinsatser.

Rekordmånga besökare på regionalt Scensommar

15 augusti 2019

Åtta veckor med Scensommar avslutades igår kväll i Linnéparken med Molly Sandén och en rekordpublik på runt 13 000. I och med sommarens sista konsert visar siffrorna att det totala antalet besökare på...

Medarbetare i Region Kronoberg får testa klimatsmartare resor

29 juli 2019

38 procent av Region Kronobergs medarbetare tar bilen till jobbet – en låg siffra jämfört med många andra arbetsplatser i Kronoberg. Under 2019 och 2020 kommer medarbetare som tar bilen till jobbet at...