Fler nyheter
Bilden saknar en alternativtext.

3 april 2019

Region Kronobergs årsberättelse för 2018 är här

Satsningar på kompetensutveckling av företag i länet, tio procent fler anställda ST-läkare än 2017 och att Region Kronoberg är bäst i landet när det gäller användandet av ekologiska livsmedel. Denna information och mycket annat kan man ta del av i Region Kronobergs årsberättelse för 2018, som nu är klar.

Årsberättelsen är en kortare variant av Region Kronobergs årsredovisning där ett urval av händelser, statistik och resultat från 2018 presenteras på en digital plattform.

I årsberättelsen berättar vi på ett överskådligt sätt om viktiga händelser och statistik för året, säger regiondirektör Martin Myrskog. Jag är väldigt stolt över det goda arbete som görs inom Region Kronoberg varje dag. Ett stort tack till alla medarbetare som gör det möjligt!

Region Kronobergs årsberättelse, öppnas i ett nytt fönster

Region Kronobergs årsredovisning i sin helhet kommer att behandlas i regionfullmäktige den 24 april och kommer därefter att finnas tillgäng på Region Kronobergs hemsida.

Martin Myrskog

Regiondirektör

  • E-post: Det här är en e-postadress
  • Telefon: 0470-58 70 02, 0709-84 45 60

Relaterade nyheter

Nya EU-projekt till Kronoberg, Småland och Öarna

14 juni 2019

Den 12-13 juni beviljades flera av Kronobergs projektansökningar. Projekten ska bland annat arbeta med insatser som stärker kvinnor och män som står särskilt långt ifrån arbetsmarknaden.

Försenad diagnos av cirkulationsstörning i tarmen anmäls enligt Lex Maria

14 juni 2019

Region Kronoberg har gjort en Lex Maria anmälan angående en händelse där en patient med påverkad cirkulation till tarmen missbedömdes på ett av länets sjukhus.

Carolina Klüft inviger Science Gym i Lessebo!

10 juni 2019

Lördagen den 31 augusti besöker Region Kronobergs Science gym – ett teknikfyllt tält med fokus på rörelseglädje – Lessebo.

Hög dos morfin anmäls enligt Lex Maria

5 juni 2019

Region Kronoberg har gjort en Lex Maria anmälan angående en händelse där en patient fick 10 gånger högre dos än ordinerat på ett av länets sjukhus.