25 september 2019

Regionfullmäktige den 25 septemberapril

Region Kronoberg direktsänder varje regionfullmäktige i TV och radio. Dagen efter direktsändningen kan du se en repris av mötet.

Du kan se fullmäktiges sammanträden här på webbplatsen eller på tv via Öppna Kanalen i Växjö. Sammanträdena sänds också i Växjö närradio på 102,4 MHz. Sändningen börjar vanligen klockan 9.00 med avbrott för pauser och lunch.

Du kan även se fullmäktige i repris från och med efterföljande dags eftermiddag.

Titta på direktsändningen av regionfullmäktige september 2019