20 januari 2020

Välkommen till regionstyrelsen den 21 januari

Det är dags för årets första regionstyrelsesammanträde. Sammanträdet är öppet för allmänheten.

Några av de ärenden som tas upp:

• Bokslutskommuniké 2019. En kortfattad och övergripande bild av årets ekonomiska resultat.
  • Skrivelse till regeringen om att även personal på akuten bör omfattas av det förstärkta straffrättsliga skyddet rörande blåljussabotage, samt om regelverket för kameraövervakning.
  • Hälso- och sjukvårdsnämndens besked avseende OB-ersättning. Förslaget till beslut är att invänta personalutskottets utvärdering av den förhöjda OB-ersättningen.
  • Återrapportering av parkeringssituationen vid lasarettet i Ljungby.

Kallelsen i sin helhet, pdf, öppnas i nytt fönster

Regionstyrelsens ledamöter

Politiska sekreterare

Tid:
21 januari kl 09:00 – 15:00

Plats: Nygatan 20 Växjö, konferensrum Bolmen

Regionstyrelsen

Regionstyrelsen är Region Kronobergs högsta verkställande och beredande församling. Styrelsen leder och samordnar förvaltningen av Region Kronobergs angelägenheter och har uppsikt över övriga nämnders verksamhet. Ärenden som ska behandlas i regionfullmäktige bereds av regionstyrelsen. Styrelsen har 15 ledamöter och 15 ersättare.