Fler nyheter
Bilden saknar en alternativtext.

20 april 2020

Regionstyrelsen sammanträder den 21/4

Den 21 april sammanträder regionstyrelsen. De ledamöter som önskar kan delta på distans. Här är några av de ärenden som tas upp:

  • Avsiktsförklaring avseende förvärv av bolagen Markservice Norrängen AB i Växjö och Markservice Växjörenen 3 AB. Region Kronoberg önskar förvärva fastigheterna Norrängen 3 och Renen 3 genom att förvärva ovanstående dotterbolag för utveckling av en ny bussdepå på Norrängen, Norremark.
  • Regiondagar 2021. Regionstyrelsen föreslår att regiondagarna ska genomföras i Kosta den 14-15 januari nästa år och att 150 000 kronor ska anslås till dagarna som hålls för länets offentliga utvecklingsaktörer.
  • Avgifter för hörapparater. Regionstyrelsen föreslår till regionfullmäktige att egenavgiften för hörapparat höjs till 950 kronor, men ska vara gratis för barn och unga.

Tid: 20 april kl 09:00 – 12:00

Plats: Nygatan 20 Växjö, konferensrum Bolmen

> Kallelsen i sin helhet

Regionstyrelsens ledamöter

> Politiska sekreterare

Kontakt

Mikael Johansson (M)

Mikael Johansson (M)

Regionstyrelsens ordförande

  • E-post: Det här är en e-postadress
  • Telefon: 0767-20 79 96

Relaterade nyheter

EU-miljoner till Kronoberg

5 juni 2020

Tre projekt i Kronoberg får dela på totalt 21 miljoner kronor från EU. Det beslutade Strukturfondspartnerskapet Småland och Öarna på sitt möte den 3 juni.

Kartläggning av antikroppar hos blodgivare

4 juni 2020

För att ta reda på hur utbredd coronasmittan är i Kronobergs län så ska antikroppstester tas på blodgivare från och med måndag.

De antar utmaningen – två månader som huvudsakliga cyklister

3 juni 2020

De bor på cykelavstånd både till jobb, skola och förskola. Ändå startar Johanna Sandelin och Marcus Ohlsson varsin bil varje morgon för att pendla till och från sina jobb.

Beslut i regionstyrelsen den 2 juni

2 juni 2020

Vid regionstyrelsens sammanträde fattades samtliga beslut enligt förslag. Här är några av de beslut som fattades: