Bilden saknar en alternativtext.

20 april 2020

Regionstyrelsen sammanträder den 21/4

Den 21 april sammanträder regionstyrelsen. De ledamöter som önskar kan delta på distans. Här är några av de ärenden som tas upp:

• Avsiktsförklaring avseende förvärv av bolagen Markservice Norrängen AB i Växjö och Markservice Växjörenen 3 AB. Region Kronoberg önskar förvärva fastigheterna Norrängen 3 och Renen 3 genom att förvärva ovanstående dotterbolag för utveckling av en ny bussdepå på Norrängen, Norremark.
  • Regiondagar 2021. Regionstyrelsen föreslår att regiondagarna ska genomföras i Kosta den 14-15 januari nästa år och att 150 000 kronor ska anslås till dagarna som hålls för länets offentliga utvecklingsaktörer.
  • Avgifter för hörapparater. Regionstyrelsen föreslår till regionfullmäktige att egenavgiften för hörapparat höjs till 950 kronor, men ska vara gratis för barn och unga.

Tid: 20 april kl 09:00 – 12:00

Plats: Nygatan 20 Växjö, konferensrum Bolmen