Bilden saknar en alternativtext.

28 januari 2020

Skolutvecklingskonferens lockar 250 deltagare

Växjökonferensen hålls i år för 32:a gången. Drygt 250 personer är anmälda till skolutvecklingskonferensen som äger rum den 29-30 januari på Linnéuniversitetet.

Årets tema för Växjökonferensen är handlingskraft för en hållbar skola. Vad avgör om en skola resignerar eller tar sig an utmaningarna när de goda resultaten uteblir?

Konferensen riktar sig till utbildningspolitiker, förvaltningstjänstemän, rektorer, fackliga organisationer, studie- och yrkesvägledare samt förstelärare och lärare på grundskola, gymnasie och högskola/universitet. Arrangörer är Växjö kommun, Region Kronoberg och Linnéuniversitetet.

Några av föreläsarna:

• Pär Johansson, grundare av Glada Hudik-teatern
  • Jonna Bornemark, professor i filosofi vid Södertörns högskola
  • Emma Frans, vetenskapsskribent och doktor i medicinsk epidemiologi vid Karolinska Institutet

Läs mer om konferensen