14 mars 2019

Stabsläget på sjukhusen är nu avslutat

Vårdplatsläget på båda sjukhusen har stabiliserats och därför har stabsläget upphört.

Stabsläget för sjukhusen avslutades kl. 13.07 under torsdagen.

Läs den tidigare nyheten om stabsläget för mer information

Fler ålderspensionärer vaccinerade sig mot influensa – fick gott skydd

15 juli 2019

Årets influensakampanj hösten 2018 gav resultat och Region Kronoberg vaccinerade 5 procent fler ålderspensionärer jämfört med föregående säsong. Det gör att Region Kronberg vaccinerade störst andel av...

Från sommarpraktikant till läkarassistent - drömmen är att bli akutläkare

9 juli 2019

Olivia Alm, 24 år började sin resa som sommarpraktikant i Region Kronoberg till att idag sommarjobba som läkarassistent på Lasarettet Ljungby.

Försenad diagnos anmäls enligt Lex Maria

4 juli 2019

Region Kronoberg har gjort en Lex Maria anmälan angående en händelse med en försenad diagnos av cancer i äggstockarna.

Kronobergarna ger hälso- och sjukvården bra betyg

27 juni 2019

Det visar den webbenkät som drygt 800 personer i Kronobergspanelen svarat på. Högst betyg får Region Kronoberg inom områdena jämlik vård, bemötande och delaktighet.