Gå till nyhetsarkiv

18 januari 2019

Doktorand med del av tid på FoU Kronoberg

Är du intresserad av doktorandstudier? Nu finns möjligheten att bli doktorand med del av tid förlagd till FoU Kronoberg.

Vi vänder oss till dig som redan är anställd inom Region Kronoberg och som under en period vill ägna dig åt doktorandstudier. Du ska ha en akademisk grundexamen samt någon form av forskningsförberedande utbildning t.ex. kurs i forskningsmetodik eller magisterexamen. Det är en fördel om du redan är antagen som doktorand vid något universitet/högskola. Ditt ämnesområde ska vara relevant för regionens hälso- och sjukvårdsverksamhet och utgöras av patientnära klinisk forskning i ett brett perspektiv.

Omfattning: deltid, 20-50 procent

Tillträde: 2019-06-01 eller enligt överenskommelse

Läs mer om tjänsten, öppnas i nytt fönster

 

Relaterade nyheter

Ljungbys kirurgiplacering får toppbetyg av AT-läkarna

12 september 2019

I SYLF:s (Sveriges Yngre Läkares Förening) årliga AT-ranking får kirurgiplaceringen på Ljungby lasarett högst betyg i hela landet.

Dokumentation

4 september 2019

Här hittar du presentationer och material från kommunikationsdagarna 2019.

Restaurang Strandbjörket tävlar i finalen i Sveriges storköksmästerskap

30 augusti 2019

Onsdag den 4 september är det dags för centralköket på centrallasarettet i Växjö att visa vad de går för i Sveriges storköksmästerskap i professionell matlagning.

Välkomna till Science gym!

28 augusti 2019

Lördagen den 31 augusti besöker Science Gym Lessebo. Science Gym är ett teknikfyllt tält med fokus på rörelseglädje. Besökarna ska inspireras att dansa, sjunga, hoppa, springa, spela och cykla i varda...