Gå till nyhetsarkiv
Bilden saknar en alternativtext.

23 maj 2019

EU-val 2019

Den 26 maj är det dags för val till Europaparlamentet och de lokala valnämnderna i länet har utsett lokaler där det går att rösta på söndag respektive förtidsrösta.

På valdagen, söndagen den 26 maj finns det möjlighet att förtidsrösta på Centrallasarettet Växjö mellan klockan 9 och 13. Glöm inte att ta med id-handling och röstkort. 

Förtidsröstning Centrallasarettet Växjö

På valdagen är även Centrumbyggnaden på Sigfridsområdet i Växjö öppen som vallokal. Dock är det enbart om den vallokalen finns angiven på röstkortet som det går att rösta där. Glöm inte att ta med id-handling.  

Valkrets Kampen-Sigfrid Centrumbyggnaden 

Övriga val- och röstningslokaler i länet

För mer information om vart det går att rösta i övriga länet ta del av Valmyndighetens information eller kontakta aktuell kommun för mer information. 

Lokaler för förtidsröstning i Kronoberg

Lokaler för val under valdagen i Kronoberg

Relaterade nyheter

EU-miljoner till skog och ledarskap i Kronoberg

6 december 2019

Fem projekt med verksamhet i Kronoberg får dela på totalt 32 340 219 från EU. Det beslutade Strukturfondspartnerskapet Småland och Öarna på sitt möte den 5-6 december.

Regionfullmäktige på webb, TV och i radio

26 november 2019

Region Kronoberg direktsänder varje regionfullmäktige i TV och radio. Dagen efter direktsändningen kan du se en repris av mötet.

Regionfullmäktige den 25 septemberapril

25 september 2019

Region Kronoberg direktsänder varje regionfullmäktige i TV och radio. Dagen efter direktsändningen kan du se en repris av mötet.

Barnens bästa ska gälla i Kronoberg

18 september 2019

Idag fick regionala utvecklingsnämnden en presentation av den viktiga processen Barnens bästa gäller! i Kronoberg. I processen utvecklar Region Kronoberg och länets kommuner samarbetet med varandra, b...