Gå till nyhetsarkiv
Bilden saknar en alternativtext.

23 maj 2019

EU-val 2019

Den 26 maj är det dags för val till Europaparlamentet och de lokala valnämnderna i länet har utsett lokaler där det går att rösta på söndag respektive förtidsrösta.

På valdagen, söndagen den 26 maj finns det möjlighet att förtidsrösta på Centrallasarettet Växjö mellan klockan 9 och 13. Glöm inte att ta med id-handling och röstkort. 

Förtidsröstning Centrallasarettet Växjö

På valdagen är även Centrumbyggnaden på Sigfridsområdet i Växjö öppen som vallokal. Dock är det enbart om den vallokalen finns angiven på röstkortet som det går att rösta där. Glöm inte att ta med id-handling.  

Valkrets Kampen-Sigfrid Centrumbyggnaden 

Övriga val- och röstningslokaler i länet

För mer information om vart det går att rösta i övriga länet ta del av Valmyndighetens information eller kontakta aktuell kommun för mer information. 

Lokaler för förtidsröstning i Kronoberg

Lokaler för val under valdagen i Kronoberg

Relaterade nyheter

Regionfullmäktige på webb, TV och i radio

17 juni 2019

Region Kronoberg direktsänder varje regionfullmäktige i TV och radio. Dagen efter direktsändningen kan du se en repris av mötet.

Vårforum om nya Business region Kronoberg

23 maj 2019

Den 22 maj 2019 träffades förtroendevalda och tjänstepersoner från offentliga myndigheter och bolag, näringslivsorganisationer och andra aktörer som ville lära sig mer om nya Business region Kronoberg...

Regionfullmäktige den 24 april

24 april 2019

Region Kronoberg direktsänder varje regionfullmäktige i TV och radio. Dagen efter direktsändningen kan du se en repris av mötet.

Satsning på besöksnäring och näringsliv

7 mars 2019

Anslaget till Region Kronobergs bolag Destination Småland utökas från 6 till 8 miljoner under 2019. Det beslutade regionala utvecklingsnämnden den 7 mars.