Gå till nyhetsarkiv
Bilden saknar en alternativtext.

23 maj 2019

EU-val 2019

Den 26 maj är det dags för val till Europaparlamentet och de lokala valnämnderna i länet har utsett lokaler där det går att rösta på söndag respektive förtidsrösta.

På valdagen, söndagen den 26 maj finns det möjlighet att förtidsrösta på Centrallasarettet Växjö mellan klockan 9 och 13. Glöm inte att ta med id-handling och röstkort.

Förtidsröstning Centrallasarettet Växjö

På valdagen är även Centrumbyggnaden på Sigfridsområdet i Växjö öppen som vallokal. Dock är det enbart om den vallokalen finns angiven på röstkortet som det går att rösta där. Glöm inte att ta med id-handling.

Valkrets Kampen-Sigfrid Centrumbyggnaden

Övriga val- och röstningslokaler i länet

För mer information om vart det går att rösta i övriga länet ta del av Valmyndighetens information eller kontakta aktuell kommun för mer information.

Lokaler för förtidsröstning i Kronoberg

Lokaler för val under valdagen i Kronoberg