Gå till nyhetsarkiv

21 november 2018

Personalvaccinationer inställda tills vidare - influensavaccinet är slut

Tyvärr är våra doser med influensavaccin slut, så vaccinationerna av vårdpersonal är tills vidare inställda.

Just nu undersöker smittskyddsläkaren och infektionskliniken om/när vi kan få tag i nytt vaccin.

Mer information kommer senast på måndag, 26 november!

Fördröjd diagnos av hjärtinfarkt

24 april 2019

Region Kronoberg har gjort en Lex Maria anmälan angående en händelse där en patient skrevs ut från en vårdavdelning på ett av länets sjukhus trots ett EKG som ingav misstanke på hjärtinfarkt.

Barn- och ungdomspsykiatrin har nya lokaler i Dockanhuset

23 april 2019

Den 23 april invigdes barn- och ungdomspsykiatrins nya lokaler i Dockanhuset i Växjö.

Hur kan vi designa välfärden för att klara framtidens utmaningar?

18 april 2019

Verklighetslabbet är Kronobergs arena för användardriven innovation i välfärden. I labbet ska region, kommuner, akademi, näringsliv och medborgare tillsammans utveckla välfärden.

Förstudie klar i utredningen av ett nytt sjukhus i Växjö

9 april 2019

Vid regionstyreslens arbetsutskott den 9 april presenterades förstudien som jämför alternativen att bygga ett nytt sjukhus utanför stadskärnan i Växjö med att fortsätta planerad om- och tillbyggnation...