Gå till nyhetsarkiv

16 oktober 2018

WebSök - reservrutin vid avbrott i Cosmic, OBS! söka ny behörighet.

Med uppgraderingen av FlexLab 2018-10-17 kommer inloggningen till WebSök förbättras och görs härefter med AD-kontot som användarnamn.

Sökmodulen WebSök används för att se provsvar från klin kem lab (FlexLab) under pågående avbrott i Cosmic.

Det innebär att alla tidigare användarnamn för inloggning kommer att sluta fungera vid uppgraderingen av FlexLab. Ny behörighet till WebSök måste därmed sökas i IT-portalen för den personal som ska ha åtkomst till nya provsvar analyserade under ett Cosmicavbrott.

AD-konto är ditt personliga användarnamn som du använder för att logga på datorn.

Magnus Magnusson