Bilden saknar en alternativtext.

Mediaservice

Välkommen till Region Kronobergs sidor för media. Här kan du som journalist hitta kontaktuppgifter till några av våra tjänstemän. Du kan även hitta pressbilder och annan information som i första hand gäller media. 

Region Kronoberg har en bred verksamhet som är spridd över hela länet. Ibland kan det vara svårt att veta vem som är ansvarig för vad och var information om ett visst ämne finns att hämta. Region Kronobergs mediekontakter kan svara på frågor, ta fram information och hjälpa dig som journalist att komma i kontakt med rätt personer.

Fotografering i regionens lokaler

I de lokaler där det bedrivs vård, vistas patienter, råder generellt fotograferings- och filmningsförbud, såväl inom- som utomhus. Förbudet gäller även fotografering och filmning med mobiltelefon. Vi ser gärna att man inte heller gör ljudupptagningar. Verksamhetschefen/motsvarande på respektive enhet kan göra undantag från förbudet.

Vid fotografering eller inspelning i övriga utrymmen som till exempel entréer eller på regionkontoret är det Region Kronobergs kommunikationsdirektör eller pressekreterare som ger tillstånd. Under semestertider kontakta presskontakt med er förfrågan. 

Via vårt rss-flöde kan du prenumerera på våra nyheter, använd länken nedan i din rss-läsare.

Prenumerera på nyheter (rss) från Region Kronoberg, öppnas i nytt fönster

Presskontakter

Senast uppdaterad: 5 augusti 2019