Region Kronoberg i media

På den här sidan kan du ta del av några av de artiklar och reportage där Region Kronoberg finns med.

Senaste artiklarna om Region Kronoberg

Kortare krogrunda med ny busstid

9 december 2016

Framöver blir det kortare krogrundor i Växjö för den som vill ta bussen hem. Från och med den 11 december tidigareläggs regionbussarna en halvtimme på fredagar och lördagar.

Nobel meny rätt på lasarett

9 december 2016

Ovanligt festliga brickluncher med tre rätter som en försmak av Nobelfirandet ordnades på fredagen till de inlagda på Växjö lasarett. I köket ägnandes omsorg på att varje patient skulle kunna ta del a...

Bländasägnen som skrivarworkshop

9 december 2016

Vad händer om man placerar en bronsskulptur föreställande en kvinnlig superhjälte framför ingången till simhallen? Det är en av frågorna som undersöks i projektet Blända.

Calle har väntat i fem år på fiberstöd

9 december 2016

Ellandarundans Fiberförening har försökt få driftpengar i över fem år utan resultat. Samtidigt lovar Region Kronoberg snabbt bredband till nästan alla.

Senast uppdaterad: 20 februari 2015