Någonting gick fel!

Det kan bero på att sidan tagits bort, att länken är trasig eller att du råkat skriva in fel adress. Tips på hur du hittar rätt får du här.

Om du kom hit från en länk på www.regionkronoberg.se är vi tacksamma om du skickar ett mejl till webbgruppen och berättar hur du klickade, så försöker vi rätta till länken så fort som möjligt.

Det här är en e-postadress

Hitta det du söker

Vi har några förslag till dig för att du ska hitta den informationen du behöver:

Gör en sökning på webbplatsen

Om du kom hit via en favorit eller länk till rfss.se, ltkronoberg.se eller lanstrafikenkron.se kan du prova att göra en sökning eller att leta via menyn. 

Söksida

Gå till 1177 Vårdguiden

Om du söker efter mottagningar, kontaktuppgifter eller annan information om vården hänvisar vi till 1177 Vårdguiden. Där finns all information samlad för dig som söker vård.

1177.se, öppnas i nytt fönster

Gå till gamla landstingswebben

Om du kom hit via en favorit eller länk till www.ltkronoberg.se så kan du fortfarande nå den genom att lägga till en femma efter www. Det vill säga enligt den här modellen: www5.ltkronoberg.se/din-favorit-sida. Du kan också nå gamla landstingswebben via länken längst ner på den här sidan.

Nu är vi Region Kronoberg

Sedan 1 januari 2015 är vi Region Kronoberg, en sammanslagning av Landstinget Kronoberg och Regionförbundet södra Småland. Därför har vi en ny gemensam webbplats som är till för allmänheten och media i första hand. Vårdgivare, samarbetsparter, leverantörer med flera hänvisas än så länge till landstingets gamla webbplats.

Kontakta webbredaktionen

Senast uppdaterad: 22 januari 2016