Bilden saknar en alternativtext.

AT-utbildning

AT är en utbildningstjänst!

Utbildningen sker genom vårt interna utbildningsprogram och möjligheten att åka på externa utbildningar. Utbildningen sker också genom egen inläsning men framför allt sker den via det dagliga kliniska arbetet under handledning ute på de olika klinikerna.

Se under flikarna uppe till vänster för information om vår interna och externa utbildning.

Under AT-introduktionen hålls kardiologiföreläsningar samt anordnas en "EKG-skola" kvällstid. 

På förfrågan så finns intresse av egen fördjupad EKG utbildning och därför står Regionen tills vidare för ett individuellt permanent medlemskap på EKG.nu för de som så önskar. Man måste dock själv ansöka om medlemskapet via deras hemsida enligt nedan rutin:

1. För att registrera dig och få tillgång till ekg.nu gå till www.ekg.nu/medlem
2. Välj "Permanent medlemskap"
3. Gå till fältet ”Har du en rabattkupong?” och ange:  *
4. Fyll i användarnamn och övriga uppgifter. Klart!

* Rabattkoden får ni av AT-chef eller biträdande AT-chef. Viktigt att denna inte sprids utanför regionens AT-grupper eftersom regionen får faktura och namn på samtliga medlemskap som beställs med denna kod. Fakturor gällande namn som inte är AT-läkare kommer att avaktiveras som medlemmar.

Samtliga AT-läkare i Kronoberg har i nuläget tillgång till Medibas under sin primärvårdsplacering. Upplägg av behörigheter sköts via sjukhusbibliotekets kontaktperson Akiko Nakagaki. Om ni saknar tillgång eller har övriga frågor kring behörigheten kan ni höra av er till Akiko.

Akiko Nakagaki Det här är en e-postadress

Senast uppdaterad: 14 juni 2018