22 juni 2017

Addex-Kalium och Addex-Kaliumklorid - leveransinformation

Addex-Kalium 2 mmol/ml, 10x10 ml och Addex-Kaliumklorid 2 mmol/ml, 10x20 ml är restnoterad och leveransdatum saknas. Information om ersättningsprodukter

Addex-Kalium 2 mmol/ml:
Ersättningsprodukt: Addex- Kalium 2 mmol/ml med finsk märkning.
Denna ersättningsprodukt är identisk med den svenska produkten bortsett från att behållaren är en ampull istället för en injektionsflaska, samt att etiketten och bipacksedeln är lite annorlunda. Läkemedelsverket har godkänt en dispens för denna produkt.

Addex-Kaliumklorid 2 mmol/ml
Ersättningsprodukt: Addens- Kaliumklorid 2 mmol/ml
Denna är identisk med Addex-Kaliumklorid förutom att det är en plastampull istället för en injektionsflaska (plast). Addens-Kaliumklorid finns i 10 ml och 20ml:s ampull. I första hand kommer 20 ml:s ampull att levereras men det beror på vad som finns tillgängligt.