Fler nyheter

18 januari 2019

Doktorand med del av tid på FoU Kronoberg

Är du intresserad av doktorandstudier? Nu finns möjligheten att bli doktorand med del av tid förlagd till FoU Kronoberg.

Vi vänder oss till dig som redan är anställd inom Region Kronoberg och som under en period vill ägna dig åt doktorandstudier. Du ska ha en akademisk grundexamen samt någon form av forskningsförberedande utbildning t.ex. kurs i forskningsmetodik eller magisterexamen. Det är en fördel om du redan är antagen som doktorand vid något universitet/högskola. Ditt ämnesområde ska vara relevant för regionens hälso- och sjukvårdsverksamhet och utgöras av patientnära klinisk forskning i ett brett perspektiv.

Omfattning: deltid, 20-50 procent

Tillträde: 2019-06-01 eller enligt överenskommelse

Läs mer om tjänsten, öppnas i nytt fönster

 

Relaterade nyheter

Hur förebygger vi kateterelaterade urinvägsinfektioner?

20 maj 2019

Hur kan man skydda patienter med urinkateter från att få urinvägsinfektion?

Regional kurs i forskningsmetodik

1 mars 2019

Är du intresserad av forskning? Har du funderingar på att bli doktorand eller är du det redan? Det finns ännu möjlighet att ansöka till kursen!

300 000 kronor att söka för forskningsprojekt

22 januari 2019

Fram till 30 april kan du söka medel för forsknings-, utvecklings- och förbättringsprojekt knutna till socialtjänst samt hälso- och sjukvård.

Dags att söka anslag för forsknings- och utvecklingsprojekt

22 januari 2019

Nu är det möjligt att söka medel för forsknings-, utvecklings- och förbättringsprojekt från Region Kronobergs interna FoU-medel. Till vårens utlysning finns totalt 3 765 000 kronor anslaget. Sista ans...