Fler nyheter

21 maj 2019

Driftavbrott – Akutlarm och överfallslarm - CLV

Tid för driftavbrott: Fredag 2019-02-24 kl 09.00 – 10.00. Gäller enbart Centrallasarettet Växjö (gäller inte Ljungby lasarettet eller Sigfridsområdet Växjö)

Fredagen den 24:e Maj kommer en planerad uppgradering att ske på Region Kronobergs system för Akutlarm och Överfallslarm på CLV.

Akutlarm

Detta avbrott berör larm från de 5 larmtablåer som finns på Akuten, AVA, IVA, HIA och BB/Förlossning. Under tiden för driftavbrottet går det ej att trycka larm på larmknappar utan larm rings ut till respektive larmmottagare.

Personal från IT kommer att finnas på plats vid respektive larmtablå för att hjälpa till med att ringa ut eventuella larm till mottagarna.

Ni som är larmmottagare ( dvs Ni som under avbrottet har jour och bär på akutlarmstelefoner på CLV ), kommer under avbrottet att bli larmade via ett vanligt telefonsamtal och ej via ett textmeddelande. Telefonsamtalet vid ev. larm rings till ”vanliga” akutlarmstelefonen. 

Överfallslarm

Under tiden för driftavbrottet kommer överfallslarm via fast larmknapp eller via larmknapp på DECT-telefon inte att fungera.

Reservrutin under driftavbrott är att ringa väktare på tel. 9480 för att larma.

För mer information

Om Ni har frågor avseende driftavbrottet kontakta Mats Strömberg tel. 6712 eller Ulrik Wahlström tel. 8966.

Relaterade nyheter

Nyhetsbrev oktober från medicinska kommittén/läkemedelskommittén

2 oktober 2019

Läkemedelsnotiser och annan information för hälso- och sjukvårdspersonal.

Informationstillfällen om influensavaccinering

12 september 2019

Smittskyddsenheten bjuder in till en informationseftermiddag angående säsongsinfluensavaccineringen där vi bland annat går igenom:

Ny utbildning gör sjuksköterskor till endoskopister

6 september 2019

Nu har du som är sjuksköterska möjlighet att vidareutbilda dig till endoskopist med bibehållen grundlön. I januari 2020 startar en uppdragsutbildning i gastrointestinal endoskopi på Blekinge Tekniska...

Nyhetsbrev augusti från medicinska kommittén/läkemedelskommittén

30 augusti 2019

Läkemedelsnotiser och annan information för hälso- och sjukvårdspersonal.