10 december 2019

Lab. medd. Prov till externa lab vid jul- och nyårshelgen

Planera er provtagning för externa analyser inför jul- och nyårshelgen.

På grund av många röda dagar i samband med jul- och nyårshelgen kommer Klinisk Kemi i Växjö inte att kunna skicka prov i brev eller paket via posten till externa lab under tiden 20 december – 8 januari.

Prov till Malmö/Lund:
Prover som ska analyseras i Skåne och som inte behöver frysas kommer att skickas med Linnean på vardagar (icke röda dagar).
Prover som ska analyseras i Skåne och som behöver frysas kommer skickas med Linnean i mån av tillgång på is.

Ingela Bergvall

Biomedicinsk analytiker