22 januari 2019

Nedstängning av mellanlagret av läkemedelsordinationer överflyttade från den tidigare versionen av Cosmic

Torsdag 17/1 påbörjades nedstängningen av det så kallade mellanlagret av läkemedelsordinationer överflyttade från den tidigare versionen av Cambio Cosmic. Uppdatering 22/1: Arbetet kommer att ta längre tid än vad som först beräknades och fortskrider nu kvällstid för att inte belasta prestandan i Cambio Cosmic och beräknas vara klart under april 2019.

De ordinationer som ännu inte blivit aktivt överförda eller avslutade kommer i och med detta att flyttas över till "Läkemedelslista gammal" och fliken "Tidigare ordination". Utsättningsorsaken kommer att anges som "Ordinationen automatiskt överförd fr mellanlagret". För att inte belasta den ordinarie driften kommer arbetet att köras ca 2 timmar varje kväll och det beräknas vara slutfört under v 8. Arbetet kommer inte att påverka användarna.