16 maj 2019

Ny fras i Cosmic "infej"

Ny fras finns nu som kan användas när en infusion avslutas i efterhand. Frasen är infej följt av Entertryckning. Då skapas texten "Infusionen ej avslutad vid rätt tillfälle, infunderad dos kan därför vara inkorrekt.

1. Högerklicka på infusionens "linje" i Utdelningsvyn, välj Avsluta.
  2. Ange den volym som står angiven i ordinationen.
  3. Skriv i frasen infej i kommentarsfältet, tryck Enter
  4. Tryck Avsluta

För att undvika att denna ska behöva användas i efterhand är självfallet att infusionen avslutas korrekt i samband med infusionstillfället.

Bilden saknar en alternativtext.