19 februari 2019

Problem skanna via Cosmic

Problemet med att skanna via Cosmic är nu löst av leverantören. En rättning är testad av flera användare och det fungerar bra.

Planen är nu att denna rättning läggs ut till alla vanliga datorer söndag kväll 24 februari.

Användare som använder Cosmic TS kommer att få rättningen lite senare eftersom testningen inte är klar i den miljön.

Om upplösningen vid skanna har minskats på grund av problemet så rekommenderas nu att återgå till upplösningen 300 dpi.

Vis-supporten

Epost: Det här är en e-postadress

Telefon: 0470-58 20 20, knappval 2