9 januari 2020

Utökad yrkeskod för Pascal

För att kunna använda Pascal behöver alla ej legitimerade läkare och ej legitimerad personal som förbereder och hanterar dospatientuppgifter, en speciell utökad yrkeskod. Denna behövs utöver SITHS-kort och medarbetaruppdrag.

Yrkeskoden måste beställas via formuläret för behörighet till Cosmic från och med 200113. Det gäller alla nybeställningar. Alla behörigheter som finns i Cosmic 200113 kommer uppdateras automatiskt.

Guide för hur du beställer utökad yrkeskod, pdf, öppnas i nytt fönster