16 april 2019

Utskrift av doseringsschema

Nu är utskriften av doseringsschema från Utkorgen i Cambio Cosmic korrigerad och går att använda igen.

Klicka på den lilla utskriftsikonen till höger om rutan Patientinstruktion, och sedan på Skriv ut.

Superanvändare Cosmic – en superviktig roll

4 mars 2019

Cosmic är ett IT-system i ständig förändring. Små och stora uppdateringar samt lösningar av problem tillhör vardagen.

Problem med vissa blanketter i Cosmic efter uppgraderingen

2 mars 2019

Efter uppgraderingen av Cosmic 1-2 mars kan tyvärr ett fel uppkomma i systemet. Felet berör brev och blanketter och innebär att text hamnar utanför textfältet.

Uppgradering av Cosmic

1 mars 2019

1-2 mars genomförs en större uppgradering av Cosmic vilket leder till ett planerat driftavbrott. Reservrutiner ska användas.

Problem skanna via Cosmic

19 februari 2019

Problemet med att skanna via Cosmic är nu löst av leverantören. En rättning är testad av flera användare och det fungerar bra.