20 maj 2019

Hur förebygger vi kateterelaterade urinvägsinfektioner?

Hur kan man skydda patienter med urinkateter från att få urinvägsinfektion?

Avdelningarna 13 och 33 på Centrallasarettet Växjö har varit med i ett europeiskt pilotprojekt, Jamrai, som drivs av Folkhälsomyndigheten. Syftet med projektet är att förbättra rutinerna för att förebygga kateterrelaterade urinvägsinfektioner.

Torsdagen den 12 september berättar de om sitt arbete vid ett seminarium - för att sprida kunskapen i Region Kronoberg.

Välkommen till föreläsningslokalen Poseidon, Centrallasarettet Växjö, torsdag 12 september klockan 13-16.30!