Fler nyheter

14 februari 2020

Viktigt att du uppgraderar ditt e-tjänstekort/SITHS-kort

För att vi ska få en högre säkerhet på våra e-tjänstekort/SITHS-kort samt säkerställa att de fungerar mot lokala och nationella tjänster även framöver, behöver alla som har ett e-tjänstekort uppgradera det.

Om du inte genomför den i tid kan ditt e-tjänstekort tappa åtkomst till system såsom Cosmic, Pascal, intygstjänster, 1177:s e-tjänster m.fl. och ett nytt kort behöver då beställas.

Det är lämpligt att genomföra uppgraderingen så snart som möjligt men absolut senast 5 maj 2020. Uppgraderingen är enkel att genomföra och tar bara några minuter. Säkerställ att du har tillgång till dina båda PIN-koder innan du startar uppgraderingen. Du ska ha en kod för legitimering och en för underskrift.

Manual för uppgraderingen

Om du har frågor eller får problem med uppgraderingen kontakta intern kundservice, 2020 knappval 5.

Relaterade nyheter

Ändringar i läkemedelssortiment maj 2020

8 maj 2020

Sortimentsändringarna har gjorts med anledning av Rekommenderade läkemedel i Region Kronoberg 2020 och en ny vätskeupphandling som gäller från 1 april 2020. Se vilka ändringar som gjorts via länkade d...

Nyhetsbrev maj från medicinska kommittén/läkemedelskommittén

6 maj 2020

Läkemedelsnotiser och annan information för hälso- och sjukvårdspersonal.

Handhygienens dag mer aktuell än någonsin

5 maj 2020

I dag är det handhygienens dag och Världshälsoorganisationens kampanj ”SAVE LIVES: Clean your hands” har aldrig varit mer aktuell.

Brist på Haldol inj 5 mg/ml

25 april 2020

Haldol (haloperidol) inj 5 mg/ml är restnoterat. Istället levereras finsk förpackning: Serenase (haloperidol) inj 5 mg/ml.