Efterlängtade specialister

Är du specialistsjuksköterska, specialistläkare eller överläkare - då är det just dig vi på Region Kronoberg söker! Som medarbetare hos oss får du möjligheten att utvecklas i din yrkesroll och det är ett nära samarbete mellan våra olika kliniker och sjukhus.

Ett jobb med många mål – trivas, växa och påverka

Vi söker dig som är specialistsjuksköterska, specialistläkare eller överläkare till något av våra två sjukhus i Växjö och Ljungby, psykiatrin eller primärvården. Vill du komma på besök hos oss för att hospitera eller uppleva Kronoberg så hjälper vi dig gärna, se kontaktuppgifter längst ner i annonserna.

Hos oss får du chansen att jobba tillsammans med 6 700 kollegor, i ett idylliskt län med över 200 000 invånare.

Våra medarbetare brukar berätta att det som är speciellt med oss är att man möter bekanta ansikten i korridorer och i personalmatsalar, har möjlighet att påverka och en känsla av att bli sedd. Samtidigt får man chansen att göra karriär, prova nya arbetsuppgifter eller forska.

Vårt mål är att våra medarbetare ska trivas, få möjlighet att växa i sin yrkesroll och kunna påverka sin arbetsvardag!

Kronoberg är ett litet län beläget i Småland. Som geografisk plats erbjuder Kronoberg både vidsträckta skogar, tillgängliga sjöar och vattendrag samt stadskärna med citypuls.

I Kronoberg kan du leva i en trygg småstad, på landsbygden eller i en modern stadsmiljö. Här finns alla möjligheter! Länet har mycket att bjuda på och det är nära till det mesta.

I residensstaden Växjö finns Linnéuniversitetet och en flygplats med både inrikes- och utrikesflyg. Inom och utom Kronoberg kan du även resa med bussar och regionaltåg som tar dig vidare till Göteborg, Kalmar, Karlskrona eller Köpenhamn.

Kort och gott är Kronoberg ett litet län men med stora möjligheter!

För dig som flyttar till Kronobergs län, i samband med anställning i organisationen Region Kronoberg, erbjuder vi inflyttarservice.

  • Hjälp att hitta bostad: Vi hjälper först och främst till med att få ett första boende i Kronobergs län. Du kan då snabbt komma i arbete på din nya arbetsplats och i lugn och ro söka mer permanenta lösningar på egen hand.
  • En etablerad kontaktperson: du får tidigt en kontaktperson i organisationen dit du kan vända dig med både stora och små frågor angående din nya hemort. 
  • Guidning i din nya hemmiljö: rundvandring i Växjö utifrån önskemål och intressen. Vi informerar om aktiviteter, sevärdheter och annat, som ur ditt perspektiv, kan vara bra att känna till.

Sist men inte minst kan vi ge dig ett stöd i att hitta rätt, i det som är viktigt för dig. Till exempel kontakter med barnomsorg/skola, tipsa om vart medflyttande kan hitta arbete eller för dig som flyttar hit från ett annat land kan det handla om att få stöd kring allt vad det innebär.

Vi hjälper dig med stora som små frågor, för att din nya start ska bli så bra som möjligt!

Kontakt - annons

Malin Falkström

HR-strateg

  • E-post: Det här är en e-postadress
  • Telefon: 0470-58 25 93, 0709-84 44 97

Kontakt - inflyttarservice

Steve Nordström

HR-specialist

  • E-post: Det här är en e-postadress
  • Telefon: 0470-58 70 19

Läs mer

Vill du bli en av oss? Läs gärna mer om hur våra medarbetare tycker det är att jobba hos, vårt erbjudande med inflyttarservice och mycket mer! 

Senast uppdaterad: 18 november 2021